Kaspersky İnternet Security şöyle bir uyarı veriyor...
Ne demek istiyor arkadaşlar Tamam diyorum kapanıyor başka bi sorun yok açılışta veriyor sadece
Kaspersky İnternet Security şöyle bir uyarı veriyor...
Ne demek istiyor arkadaşlar Tamam diyorum kapanıyor başka bi sorun yok açılışta veriyor sadece
(tamam) dedikten sonra raporlara baktınız mı.raporlara tek tek bakın.orda ne hakkında uyarı verdiyse görülmesi gerek.
O pencere gereğinden fazla küçültülmüş, sol alt köşesinden tutup genişletseniz uyarının ne olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca kaspersky penceresiniz üst kısmında yanıp sönen satrı veya kırmızı renkte security allert türkçe ise güvenlik alarmı verir. Orayı tıkladığınızda sorun hakkında bilgiler ve çözümlerini gösterir.
hayır büyümüyo bendede çıkıyodu lisans süresi azaldı demek türkçe kislerde bu sorun var
khramnO pencere gereğinden fazla küçültülmüş, sol alt köşesinden tutup genişletseniz uyarının ne olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca kaspersky penceresiniz üst kısmında yanıp sönen satrı veya kırmızı renkte security allert türkçe ise güvenlik alarmı verir. Orayı tıkladığınızda sorun hakkında bilgiler ve çözümlerini gösterir.borozanhayır büyümüyo bendede çıkıyodu lisans süresi azaldı demek türkçe kislerde bu sorunSağol arkadaşım doğru evet süre 30 günün altına düşünce verdi bu uyarıyı
aynı sorun bende de var bu pencerenin nasıl açılmasını engelleriz
not=deneme sürümü kullanıyorum