OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
83 mesaj
kaspersky güvenlik yazılımları güzel asimilecinin de dediği gibi security packde dahili olarak geliyor. Eğer firewall yazılımına ihtiyacı olan varsa kullanabilirler
Anti-hacker, gerçekten güzel bir firewall dur.Ben Kaspersky Anti-Virus kullanırken yüklemiştim.Kaspersky Internet Security kurunca, KIS'in içinde olduğu için sildim.Ama gerçekten çok memnundum.Firewall isteyen herkes için güzel bir program.(asimileci nin de dediği gibi)
sevgili asimileci aynı anda kasperky ile nod32 nasıl çalışıyor bunların birisini her alde deactive yapıyorsundur realtim da bir virüs programı çalışırken ikincisi biraz zor çalışır
simileci kardeş etten duvar tabirini tarihe gömdün güvenlik yazılımlarında duvar örmüşsün
asimilecibende 3 tane çalışıyor sen ne diyorsun kardeşasimileci kardaşımsın bırak bu işleri 3 tane antivirus diyorsun biri yeter mazoşistliğin doruğa vurmuş senin bari millete kötü örnek olma.
1-kaspersky (her şeyi açık,dosya ve mail koruması minumum)
2-eset nod32 (internet koruması açık,dosya koruması minumum)
3-avira antivir (sadece guard açık (minumum),mail guard kapalı)
birbirlerini zorlayacaklardır tam tersine pc daha savunmasız olur hemde boş yere windowsunu yavaşlatıyorsun dostum.
bu 3 ünü aynı anda yükleyip kullanacağıma makinama virus yüklerim daha iyiSon Düzenleme: jeomania ~ 02 Mayıs 2007 13:39