selam arkadaslar ben bugun computura kespersky anti-hacker yukledim bide registry mechanic yukledim simdi internete girdigimde baz i sitelere giremiyorum.bunlarla bi iliskisi varmidir,ama bunlari sildikden sonrada giremiyorum.yardimlarinizi bekliyorum.
kaspersky anti-hacker
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bazı siteler denmiş dikkat edersen.güvenlik yapılandırmasını manuel yapılandırarak sorunu çözebilirsin.güvenlik duvarı seviyesini ortaya düşür sorun çözülür.sorun ayrıca bu dosyalar silinmeden önce başlamış.bunada dikkat edin.
arkasim su guvenlik yapilandarmasini birazdaha detayli anlata bilirmisin bana nereden ulasabilirim buraya falan,nelerde degisiklik yapmam gerekiyor.gibi.simdiden yardimlarin icin tesekur ederim.
byte'ın sitesinden yardım alabilirsin. ben malesef kaspersky kullanmıyorum ve teknik desteğinide vermiyorum.teknik destek için kurmamam gerekli.bu problemi byte'ın sitesinde açıkladılar daha önce. ben panda yazılımlarının teknik destek ve servisindn sorumluyum.ancak ağustosun 1'inde antivirüs yazılım testi yapacağım ozaman msn'den yardımcı olabilirim.bekleyemem diyorsan başka yazılım kur şimdilik.benim msn: mercan85@yahoo.com burdan ulaşabilirsin.