kaspersky i kaldırmak istediğimde bu hatayı veriyor ne yapmalıyım güvenli modda da açtım ama ordan da kaldırılmıyor yardım edermisiniz
Kaspersky hata
abi koymaya çalışıyorum bi sn lanet olası imageshack e koyamadım :(
bakalım bir sürü denedim ama bunu da deneyeyim napim teşekkür
çok teşekkürler es-low galiba işe yaradı
kaldırıldı ama 2009 u yüklemeye çalıştığımda öncekini kaldırın diyor :(
muratinhokaspersky i kaldırmak istediğimde bu hatayı veriyor ne yapmalıyım güvenli modda da açtım ama ordan da kaldırılmıyor yardımkardeş bu tür yazılımları genelde exe dosyasınıtekrar kurarlarve kurarken kaldır,kurveya düzenleden kaldırırlar.bi onu dene,olmazsareco indir.kaldırısın
onu bende biiyorum o kadar bilgim var ama eskisini kaldırdım şimdide yenisini yüklemiyor anlamadım gitti :(
kaspersky ın eskısını kaldırıp yenısını yukleyecegın zaman pc yi yenıden baslatman sart.yoksa yukleme yapmaz ben 6 senedir kullanıyorum kasperskyı screenshotını tam gorebılseydım bıseyler daha dıyebılırdım ama goremedım. illede resim koyman sart degil hatayı buraya yaz aynen
arkadaşlar benim kav 2009 versiyonu durmadan hata raporu veriyor,bir sorunla karşılaşıldı ve kapatılması gerekiyor yazıyor.
Hata imzası
szAppName : avp.exe szAppVer : 8.0.0.454 szModName : PrKernel.ppl
szModVer : 8.0.0.454 offset : 00022ef1
neden acaba yardımedebilirmisiniz :(
kaspersky sitesinde kaspersky remover onunla kaldir yapamadinsa bu durum genelde Kaspere sifre eklendi yada calisirken kaldirilmaya kalkilirsa oluyor saatin ordan exit yapmadan yapmaya kalkilirsa.
Sanirim beceremedigin icinde dosyalari silmeye calismissin.
Unlocker adli programla programi sonlandirip yapabilirsin her ne kadar bazi dosyalar buna izin vermesede güvenli modda oluyor