Kaspersky imageshack'in resimlerini engelliyo :S

profnx7
28-08-2008, 14:33   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
121 mesaj

İşletim sistemi Vista ultimate, İnternet tarayıcısı olarak Mozilla firefox.. Kaspersky Internet Security 2009 kullanıyorum. İmageshack.us 'un tüm resimlerine "ACCESS DENIED" uyarısı veriyo. Erişim sağlayamıyorum... Neden olduğunu bilen biri varsa yazabilirmi lütfen?? Soru

Ekran görüntüsü:

SAİNT
28-08-2008, 14:45   |  #2  
SAİNT avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,595 mesaj

bu sanırım virüs programının agresifliğinden kaynaklanıyor ayarlardan bir göz at derim işin kötü tarafı çok az türkçe programın olması özellikle antivirüs programı olarak.

Kapalı Hesap (34907)
28-08-2008, 15:34   |  #3  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 5
1,440 mesaj

Arkadaşlar
Kaspersky Internet Security 2009
içersinde Hack,crack,serial yazılar yer alıyor ise engelleniyor image larda dahil.,

siteyi ,sitesinden çevirmiş olduğunuz resimleride göremiyorsunuz.

profnx7
28-08-2008, 16:34   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
121 mesaj
saint
bu sanırım virüs programının agresifliğinden kaynaklanıyor ayarlardan bir göz at derim işin kötü tarafı çok az türkçe programın olması özellikle antivirüs programı olarak.
biraz ingilizcem var ayarlarıda kontrol ettim ama değişen bişi yok. Daha önceden yoktu böyle bi problem bugün sabah olmaya başladı :S

profnx7
28-08-2008, 16:39   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
121 mesaj
suat666
Arkadaşlar
Kaspersky Internet Security 2009
içersinde Hack,crack,serial yazılar yer alıyor ise engelleniyor image larda dahil.,

siteyi ,sitesinden çevirmiş olduğunuz resimleride göremiyorsunuz.

aynen dediğin gibi arkadaşım ne yapmak lazım peki?? Soru

akay15
28-08-2008, 16:46   |  #6  
Yıllanmış Üye
105 mesaj

aynen bende de oldu bu sabahtan itibaren. daha doğrusu kardeşim kullanırken ne yapmışsa artık (ingilizcesi de hiç olmadığından direkt kabul etmiş diye düşündüm) http://www.imageshack.us/ linki ve de bu linkte olan resimler açılmıyor. ben de kurcaladım biraz ama bi şey değişmedi. bu ayarları falan nasıl sıfırlarız bilen paylaşırsa çok iyi olur.

CU_GS7
28-08-2008, 17:56   |  #7  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj

"settings" i sol tıklayarak açın.. Sol altta "restore" var, ona sol tıklayın.. Sonra "next"e sol tıklayın.. Karşınıza bazılarında tik işareti olan, bazında tik işareti olmayan kutular görürsünüz, kutunun yanında da bir işlev.. Bu alanda tik işaretli olan kutular kullanıcı tarafından ekleme, değiştirme vs.. yapılmış olan işlevleri ifade ediyor.. İster tüm tikleri koyun, ister mevcut tikler koyulu olarak next'e sol tıklayın.. Sonra automatic mode'u seçerek ayarları kaspersky'ın ilk kurulduğundaki hale getirmek mümkün..

gunofpower
28-08-2008, 19:28   |  #8  
Üye
69 mesaj

onu ben denedim olmadı sonra kasperde anti-pishing özelliğini kapattım oldu tabi bu durumda güvenlik riski var

SAİNT
28-08-2008, 19:37   |  #9  
SAİNT avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,595 mesaj
gunofpower
onu ben denedim olmadı sonra kasperde anti-pishing özelliğini kapattım oldu tabi bu durumda güvenlik riski
AlkışAlkışevet bende tam bundan bahsediyordum anti-pishing bu özellik nette sayfaların kodunu ayrırken analiz yapma yeteneği sayesinde şüphelendiği yada kaynağındaki yazılımları engelliyor

XxXDaRKoXxX
28-08-2008, 21:17   |  #10  
Yıllanmış Üye
3,720 mesaj
gunofpower
onu ben denedim olmadı sonra kasperde anti-pishing özelliğini kapattım oldu tabi bu durumda güvenlik riski
Standart ayarlarda sorun olmuyor aslında ama sizde olmuş garip.

akay15
28-08-2008, 23:11   |  #11  
Yıllanmış Üye
105 mesaj
CU_GS7
"settings" i sol tıklayarak açın.. Sol altta "restore" var, ona sol tıklayın.. Sonra "next"e sol tıklayın.. Karşınıza bazılarında tik işareti olan, bazında tik işareti olmayan kutular görürsünüz, kutunun yanında da bir işlev.. Bu alanda tik işaretli olan kutular kullanıcı tarafından ekleme, değiştirme vs.. yapılmış olan işlevleri ifade ediyor.. İster tüm tikleri koyun, ister mevcut tikler koyulu olarak next'e sol tıklayın.. Sonra automatic mode'u seçerek ayarları kaspersky'ın ilk kurulduğundaki hale getirmek mümkün..
bunları yaptım ama değişen bi şey yok

hax0r
28-08-2008, 23:12   |  #12  
Taze Üye
5 mesaj

Bugun Kaspersky'nin bir hatasıdan olan bir şey bu gerekli uyarıyı bildiriyi yetkililere yaptım cevap şöyle idi:

Hello.
Sorry, it's false alarm. It's detection will be deleted in the next update. Thank you for your help.
-----------------
Regards, Vladimir Krylov
Virus Analyst, Kaspersky Lab.

Yani turkçe çevirrisek: yanlış alarm, bir dahaki update ile bu tespitler silinecektir. Yardımlarınız için teşekkürler.

YAni ayarlarınız ile ilgili hiçbir sorun yok tamamen kaspersky'ınkendi sorunu fakat butrun gün boyu duzelmedi işin garip tarafı bu. Ben bundan once 3-4 defa daha false positive buldum bildirdim 5 dakika içinde update ile düzelmişti fakat butun gun duzelmedi bu çok enteresan.

Sadece güncel kalın... ;)

Saygılar.

hax0r
29-08-2008, 00:19   |  #13  
Taze Üye
5 mesaj

3. defa yaptıgım uyarı sonucunda an itibari ile update yaparak sorunu çözebilirsiniz iyi güvenlikler...

gunofpower
29-08-2008, 00:21   |  #14  
Üye
69 mesaj

ati-phishing' i istersen dene

gunofpower
29-08-2008, 03:25   |  #15  
Üye
69 mesaj
hax0r
Bugun Kaspersky'nin bir hatasıdan olan bir şey bu gerekli uyarıyı bildiriyi yetkililere yaptım cevap şöyle idi:

Hello.
Sorry, it's false alarm. It's detection will be deleted in the next update. Thank you for your help.
-----------------
Regards, Vladimir Krylov

Yani turkçe çevirrisek: yanlış alarm, bir dahaki update ile bu tespitler silinecektir. Yardımlarınız için teşekkürler.

YAni ayarlarınız ile ilgili hiçbir sorun yok tamamen kaspersky'ınkendi sorunu fakat butrun gün boyu duzelmedi işin garip tarafı bu. Ben bundan once 3-4 defa daha false positive buldum bildirdim 5 dakika içinde update ile düzelmişti fakat butun gun duzelmedi bu çok enteresan.

Saygılar.

teşekkürler düzeldi inş bi daha olmaz

Kapalı Hesap (34907)
29-08-2008, 11:36   |  #16  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 5
1,440 mesaj

bilgilend
irmen güzel en azından sıkıntısı olsn arkadaşlara bu cevap yararlı olacaktır...

sbs
29-08-2008, 11:44   |  #17  
Taze Üye
1 mesaj

arkadaşlar ben microworld tavsiye ederim.

profnx7
30-08-2008, 22:57   |  #18  
OP Yıllanmış Üye
121 mesaj
hax0r

Hello.
-----------------
Regards, Vladimir Krylov

Saygılar.

Ewt kendiliğinden düzeldi, ayarlarda hiçbi değişiklik yapmadım. ;) anlamak mümkün değil bu kaspersky'ı ya :s