arkadaşlar dün ben bilgisayarı açtığımda kaspersky güncellemeye başladı ancak güncelleme bitmeden güncelleme imzaları eski uyarısı çıktı el ile güncelleme yapmaya çalıştım ama yapmıyo güncelleme gerekli değil diyor
Kaspersky İnt. Sec. Sorunu
Önce sistemini bır tarat yanılmıyorsam 4 tane zararlı bulmuş zaten. Ondan sonra tekrar denemeni öneririm.Eger olmuyorsa Kaspersky'i onarabılırsın. Program kurulum dosyasına tıkla karsına kurulum ıcın gereklı pencere cıktıgında repaır veya remove seceneklerı cıkacak. Sen repairi secıyon.Bunları yaptıktan sonra tekrar bır dene
aynı sorun bendede var dün evdeki bilgisayarımda ve bugünde işyerindeki bilgisayarımda aynı sorunla karşılaştım tamir etmek işe yaramıyor,denedim olmadı.kaspersky kara liste falan yapmış olabilir.
Ayrıca hatırlatayım, benim de hazırlanmasında yardımcı olduğum innDir.com kaynaklı eski bir Türkçe yama kullanıyorsanız dosyayı güncelleyiniz. İlk hazırladığımız bir yama sürümünde güncellenmeme gibi bir hata mevcuttu. Son sürümlerde bu sorunu giderdik.
Ek olarak lisans bilginize gözatınız. Kara listeye alınmış bir lisans ya da herhangi bir crack dosyası uyguladıysanız Kaspersky'e, güncelleme yapılamayacaktır.