Kaspersky internet security 2012 programıyla birlikte çakışmadan çalışacak bir güvenlik duvarı arıyorum. Birden fazla güvenlik duvarı çakışmalara yol açabilir biliyorum ama sanırım kaspersky ile uyumlu bir güvenlik duvarı vardır. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Kaspersky internet sec. ile uyumlu güvenlik duvarı
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 25
2,006 mesaj
Comodo işini görebilir
Bi ara kullanıyodum kis 2011 ile ama şimdi mse yüklü pek ihtiyaç duymuyorum anti virüs programlarına
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
151 mesaj
Sistemim baya iyi kis fazla kasmıyor bu yüzden. Ekstra olarak bir güvenlik duvarı kurmayı düşünüyorum kis ile comonda çakışmaz diyorsanız bir kurup deneyeyim o zaman.
Teşekkürler...
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
841 mesaj
Kaspersky internet security 2012 programıyla birlikte çakışmadan çalışacak bir güvenlik duvarı arıyorum. Birden fazla güvenlik duvarı çakışmalara yol açabilir biliyorum ama sanırım kaspersky ile uyumlu bir güvenlik duvarı vardır. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.kaspersky en iyi seçim kardeş
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
boşuna güvenlik duvarı arama bende kis kullanıyorum hebsi çakışıyor kaspersky elinden gelse windows'un güvenlik duvarını kapatıyor geri açıyorum tabi ama bence kis işini görür..
ama şuda var kis'in güvenlik duvarı harika 2012 sürümde gerçekten güzel bir güvenlik duvarı koymuşlar