arkadaşlar kararsız kaldım.,Kaspersky Internet Security türkçe istiyorum 2009 malesef ingilizce,türkçe çeviren proğram varmı.,varsa nasıl olacak ,bu konulara yabancıyımda arkadaşlar
sırf bu yüzden 2009 dan vazgeçtim.,türkçe Internet Security 7.0 yi kurdum,bu eski sürümde aynı görevi görürmü,görmez ise bana öneriniz hangisi,ne yapmalıyım.hepinize kolay gelsin,teşekkürler şimdiden.
Kaspersky Internet Security 2009 .Türkçe yama.?
tşk. yanıtına .,Kaspersky 2009 tr yamasını buldum tamamen tr yapıyor.yapan arkadaş COBRAKAAN eline sağlık.google'dan KAV KIS 2009 TRyama arama yaptım buldum.
iyi güle güle kullan da ,afedersin bu forumda niye aramazsın ki?biz verdik.Yakın varken uzağa niye?Sonra türkçeye çeviren COBRAKAAN değil GÖKHAN SAĞOĞLU arkadaşımızdır(sonradan forumumuz üyesi oldu).
edit:bak ne diyor GÖKHAN,
Arkadaşlar günlerce üstünde çalıştığım Türkçe yamayı bugün tamamladım. Biraz yazım yanlışı ya da anlatım bozukluğu olabilir. Çok nadir de olsa Babylon adlı programdan yararlandım. Tamamını çevirmedim ama %95 oranında Türkçe. Çevirmediğim kısmı da Kurtarma Diski oluşturma gibi pek kullanılmayan yerler.. Zamanım olursa onları da çevirip yamayı tekrar yayınlarım.(Ama vaktim olursa Yazın kurtarma sınavları var da)
.Rar ın içinde lütfen okuyun diye bir metin belgesi var onu okumanızı istiyorum.
Edit2: COBRAKAAN eksik kalan kısmı mı acaba tamamladı?,orasıda şüpheli,bilmiyoruz.
viking20 kardeş önce chıp de KAV KIS 2009 TRyama adında arama yaptım bulamadım,çıkmadığı için arama motorlarından aradım,
hazırlayan cobraakan yazıyoooo.