ben kaspersky internet security 2009 yazılımının koyduğum şifresini unuttum ne yapabilirim bana yardım edebilir misiniz?
kaspersky internet security 2009 sorunum var
DEMUşifre derken praograma erişim şifresimi yoksa lisans kodumu?programa erişim şifresi
hani kaspersky da çıkıs butonuna basıyon ya orda sana parola soruyo orayı unuttum
regatitde dedğin yeri acıklasana
BAŞLAT/ÇALIŞTIR bölümüne regedit yaz enterle açılan pencereden sırasıyla aşağıdaki adımları izle.
HKEY_CURRENT_USER/Software/kaspersky Lab/
bu anahtarın altında bi yerde görmüştüm. Kaspersky antivirüs kullanmadığım için tam anahtar adresini veremiyorum üzgünüm.
DEMUBAŞLAT/ÇALIŞTIR bölümüne regedit yaz enterle açılan pencereden sırasıyla aşağıdaki adımları izle.HKEY_CURRENT_USER/Software/kaspersky Lab/
HKEY_CURRENT_USER/Software/kaspersky Lab/
bu anahtarın altında bi yerde görmüştüm. Kaspersky antivirüs kullanmadığım için tam anahtar adresini veremiyorum üzgünüm.
boyle bir anahtar yokki
evet en sonunda ne yapcaz
Kaspersky ı kaldır sonra kayıt defterindeki kaspersky anahtarı sil tekrar yükle. Umarım işe yarar.
yok yaw iç biri işe yaramıyo ben sınırlı kullanıcıyım abim koymuş bende oyun sitesine giremiyom diyo boyle bir forum actım oyun sitesinin adı yazıyo tıkladımı bu cıkıyo
Kaspersky
Internet Security 2009
Erişim engellendi
İstediğiniz URL alınamadı
Aşağıdaki URL:
game_v4a/soldiers.php
Ebeveyn Kontrolü tarafından yasaklanmış
Nedeni: Buluşsal analiz
Oluşturulduğu tarih:
Sun Jan 04 12:43:39 2009
Kaspersky Internet Security 2009
ayrıntılı yardım:::::::::::::