Kaspersky Internet Security 2009'u indirin!
- 1
- 2
Arkadaşlar ben kaspersky internet security 2007 lisanslı kullanıcısıyım acaba suanda halen aktif olan lisansımla 2009'a geçiş yapabilir miyim ? yardımcı olursanız sevinirim.
88 tane buldu yawf:):):):):): way anasını
pc nı okadar korumadan sonraaaa gercekten mııı....
walla ya o kadar da koruma programı kullanıyorm
bende ındırmek ıstıyorum ama benım pc yı çok kasıyo 504 ramla bu kaspersky ama avıradan da memnunum ne yapsakk...
eskiden baya yüklerdim şimdi yanlzca kis 2009 var...
heheheh:d:Dkasperden soz etmedım ya daha yenı bı tane arkadas demıstıya a-squared nasıl bı program dıe onu ındırdım o 88 tane buldu kasper nasıl gecırdı bu kadar seyı anlamdım
hıko sılebıldın mı pekı vıruslerii??
tarama yapıyo ıste daha clean computer yazıyo ıste
tarama degıl vıruslerı sılebıldınmı dıyorum
ewt sildim daha dogrusu o sıldı:):)):):):)
external9Arkadaşlar ben kaspersky internet security 2007 lisanslı kullanıcısıyım acaba suanda halen aktif olan lisansımla 2009'a geçiş yapabilir miyim ? yardımcı olursanız sevinirim.alıntı yapmadan yanıtladım.evet devam ediliyor
kis 2009
başka bi şeye gerek yok
heheh bendede kıs var ama gecırıyo arada sırada:):):
sadece kaspersky int sec 7 kullanıyorum ücretli lisansım var ve 2009 sürümü pek hoşuma gitmedi her programı tarıyor çift tıkladığımda uyarı veriyor risk gruplarına ayırıyor(gereksiz gördüm) uyarı veriyor :S
kaspersky inetrnet security 7
spyware terminatör
ccleaner
tune up utilities 2007
çoğu antivirüsleri kullandım ama kis7 daha iyi gibi geldi bana, kullanımı kolay geldi. Ayrıca kis 2008 kurdum ama biraz kastı pc yi.tekrar kis 7 ye döndüm
hiko'dan
[heheheh:d:Dkasperden soz etmedım ya daha yenı bı tane arkadas demıstıya a-squared nasıl bı program dıe onu ındırdım o 88 tane buldu kasper nasıl gecırdı bu kadar seyı anlamdım](alıntı)
------------
hiko sana katılıyorum,KİS ile yaptığım taramalarda ıska geçtiği trojanı a-squares Free ile(deep scan)bal gibi yakaladığım oldu benim de.Gel etrafa anlat.Zaten oldum olası sevdim şu a2 yi:)hiç vazgeçemem.
Eksilerinden,
Kaspersky Internet Security 2009'un bellek performansını düşürdüğü iddia ediliyor.,
valla bi virüs programım bile yok kasperesky interneti yüklücem tek yeter internetten hallediyoz işleri.
- 1
- 2