Evet . Bu sabah alabildim nihayet gerekli ''aktivasyon'' kodu''nu.
Teşekkürler....
Evet . Bu sabah alabildim nihayet gerekli ''aktivasyon'' kodu''nu.
Teşekkürler....
fguner88arkadaşın dediklerini yapıp keyi yazdım next dedimbi de kıs 7 kullanıyorum acaba ondan mı? kıs 6 mı kurmalıyım."key type is invalid for this application"
diye bir yazı çıkıyor ve olmuyor. bir yardım
Kardes ellerine saglik emegin icin gercekten cok tesekkürlerimi sunuyorum eyvallah yaptim oldu arkadaslar 6 aysonra bakalim artik:D
zaten kaspersky en ii virüs programı seçilmiş
bir şey i merak ettim arkadaşlar.
bu kampanyadan alınan key'ler yalnızca bir seferlikmiş diye okumuştum bir yerde. belki de bu forumdadır da gözümden kaçmıştır.
Yani format attığınız zaman aynı key'i bir daha kullanamıyormuşsunuz. Doğru mu?
bir şey daha var sormam gereken.
ben KİS6 kullanıyorum. KİS7'ye geçeceğim. KİS kurduğum zaman kurulumdan sonra her seferinde bilgisayarınızı taratın diye bir uyarı balonu çıkıyor. Bu aşamayı atlamanın bir yolu yok mu? Tarama çok uzun sürüyor.
Bu arada bir önceki soruma da acil cevap lütfen. Bu keyler sadece bir kere mi kullanılabiliyor? Format attıktan veya KİS'i yeniden kurduktan sonra bir daha kullanılamıyor mu?
Kullanabilirsin o key i. Belirtilen süre için ( 6 ay /1 yıl) o key sana aittir. İstersen o bilgisayardan siler ..başka bilgisayarda da kullanabilirsin.
Ben 3 aylık yasal key kampanyası var diye internet securty 6 sını kurmuştum bunuda kullanabilir miyim Yarın süresi doluyo bu arada çabuk yazı yazın teşekkürler
Arkadaşlar kampanya bitti heralde key vermiyor artık
ısrarlı denemelerime rağmen key alamadım
bir seriali veya aktivasyon kodunu iki kişi kullanabilir mi?
arkadaşlar elimde yasal rapidle indirilen 520 günlük serial var.yasak değilse linkini verebilirim.
S.A
kardes hersey guzelce oluyor son sayfaya geliyorum ve diyor ki has been closed yani kapatildi burdan anliyacagimiz kaspersky buraya da el atmis herhalde ben yanlis denemedim valla hic abartisiz 30 kez denemisimdir sen bir baksan iyi olacak sana zahmet......
Arkadaşlar kampanya bitti boşuna uğraşmayın chıp yöneticilerinden konunun silinmesini istiyorum
aynı serialle istediğin bilgisayara kura bilirsin
Kaspersky ın bir problemi olduğunu duymuştum galiba kurum yapıldıktan sonra kaldırması çok zormuş doğrumu birde bende nod32 tam sürüm var sizce kaspersky da kurayımmı yoksa sadece nod 32 yeterlimi...Sizce hangisi daha güvenlidir.
neyzen64Kaspersky ın bir problemi olduğunu duymuştum galiba kurum yapıldıktan sonra kaldırması çok zormuş doğrumu birde bende nod32 tam sürüm var sizce kaspersky da kurayımmı yoksa sadece nod 32 yeterlimi...Sizce hangisi daha güvenlidir.kaspersky'i kaldırmak için saatin ordan önce korumayı durdur sonra exit yapıyosun.daha sonra proğram ekle/kaldırdan kaldırabilirsin.kendi klasöründe uninstal var onunlada olur.kaspersky daha ii ama kasıyo.ikisi birarada çakışabilir.
benim yorumdan sonra 4 kişi yorum yapmış.benim maile 27 kişilik yanıt geldi msjı geliyo.bu nasıl oluyo.önüne nasıl geçebilirim.
gerçekten çok yardımcı olmuşsun sağol turiçi ama 7.0 da bazı sorunlar çıkıyor bu sorunlardan bi tanesimesela c:: den bi video açıcam izin ver ya da reddet çıkıyyor ama ben zaten bu vidyoyu taramadan geçirmitim ama niye baştan soruyor yardımcı olursan sevinirim
sadece int sec. için mi anti virüs için de oluyo mu?
abyssreddevilsadece int sec. için mi anti virüs için de oluyo mu?bu zaten 10 ay evvvelki bi msj oldundan artık bunun cevabını almana gerek yok
Forma her yazı yazdığında "cevap geldiğinde mail ile haber veri" seçiyorsan her seçim için forma her yanıt geldiğinde bir mail ile haberdar edilirsin.
mesela o forma 5 kez yazı yazdın ve hepsinde cevap geldiğinde haber ver dedin o zaman her cevapta 5 tane "şu kişi cevap yazdı" mesajı alırsın
Vereceğim adresten 6 aylık yasal key alabilirsin. Kaspersky'nin Almanya sitesinin düzenlediği bir kampanya.
Kullanabilmek için Kaspersky'yi kurarken şifreyi girmelisin. 1 aylık deneme seçeneğini seçtikten sonra bu şifreyi girersen sorun çıkabiliyormuş. Ayrıca bir kez deneme şifresi kullandıysan bu key çalışmıyor.
İşte linki: http://www.kaspersky.com/de/20814_72814_329.html
Hem KIS hem de KAV'ın 7 versiyonları için geçerlidir.
Benim bildiğim kadarıyla sitedeki key programın 30 günlük süresini doldurduktan sonra kullana bilinirmiş tabi ne kadar doğru bilemem denemedim çünkü bu keyi girdiğin zaman 30 gün varsa bitimine yine 30 gün gösteriyor yani hiçbirşey değişmiyor 25 gün kaldıysa keyi girdiğin zaman yine 25 gün olarak devam ediyor.