KASPERSKY iyi kötüleyenlere
Soluto adlı programın analizine göre KASPERSKY PURE benim bilgisayarımın açılışına tam tamına 55 saniye yavaşlatıyor;o h a
2.43 saniyede açıldı bilgisayar,yazık bilgisayara silicem bunu bu ne be 55 saniye dile kolay sistem 18 saniyede açılıyor yahu.
Dogru hepiniz uzaya roket yolluyorsunuz ya o nedenle power dugmesine bastigin an acilmasi lazim bilgisayarin. 55 saniyede aciliyormus ufff cok gec o... dunyanin sonu demek.. Hersey bitti derdin bilgisayarin -20 saniyede acilmasi kaldi? Cok merak ettim simdi ne degisior hayatinda 30 sn fazla beklersen acilmasini..(Beklerken git bir kahve yap kendine o 40-50 saniyenin nasil gectigini anlmazsin).... Yoksa Turk milletinin yeni neslinin krakterislik ozelligi olan herseye var bir elestirim mantigimidir bu?
bende nortonnun deneme sürümü var pc yi yeni aldım 10 saniyede açılıyo.Pc ilede ilgili olabilir:/
sen hangi programın logosunu put yapıp tapınıyorsun....bilelim bizde tercihimizi ona göre yaparız.Ben hiç bir programı ilahlaştırmam. Objektif bakarım sorunu varsa var derim yoksa yok derim.
ANLIK OLARAK işime ne geliyorsa ve ne mantıklı ise onu kullanırım. Futbol takımı tutar gibi MARKA fanatiği olmadım, olmam !!! Birisi kullandığım yazılım vs için negatif bir yorum yapar ise kontrol eder ölçer tartar karar veririm. Göreceli kavramları dikkate alırım.
Bunlara göre....; siz bilgisayarda ne kadar yaramazlık yapıyorsanız ve risk seviyeniz ne kadar yüksekse ona göre güvenlik yazılımı kullanın ama bir yazılımı ilahlaştırma saçmalığına benim katılmamı dolayısıyla bu saçmalığa sessiz kalmamı beklemeyin.
Kullandığınız yazılıma saygım var, seçiminize saygım var ama eleştirilere katlanamayan üsluba BENDE saygı duymam.
indirmeye çalıştığınız program başlı başına bir keylogger takip programıdır...
kaspersky nin virüs olarak algılaması gayet normal.. zaten algılamıyorsa virüs yazılımı beş para etmez...
Ben hiç bir programı ilahlaştırmam. Objektif bakarım sorunu varsa var derim yoksa yok derim.bu ifadelerinizi putu heykeli veya herhangi inancı karıştırmazdan yapsanız.ortam elektriklenmese olmazmıydı.
ANLIK OLARAK işime ne geliyorsa ve ne mantıklı ise onu kullanırım. Futbol takımı tutar gibi MARKA fanatiği olmadım, olmam !!! Birisi kullandığım yazılım vs için negatif bir yorum yapar ise kontrol eder ölçer tartar karar veririm. Göreceli kavramları dikkate alırım.
Bunlara göre....; siz bilgisayarda ne kadar yaramazlık yapıyorsanız ve risk seviyeniz ne kadar yüksekse ona göre güvenlik yazılımı kullanın ama bir yazılımı ilahlaştırma saçmalığına benim katılmamı dolayısıyla bu saçmalığa sessiz kalmamı beklemeyin.
Kullandığınız yazılıma saygım var, seçiminize saygım var ama eleştirilere katlanamayan üsluba BENDE saygı duymam.
cevabınız umum kapsamlı duruyor o zaman hitap edeceğiniz kişi veya kurumu hedef alıp diğerlerini tenzih etme nezaketini gösterebilirdiniz.
konu marka fanatikliği deyil.zaten"fanatik" kelimesi bütün anlamları itibarı ile hakaret içerir.
biz bildiklerimizi paylaşmak bilemeyenlere yardım için varız diye biliyorum...
ben hala aksini düşünemiyorum..taaki toplu karalama ve aşağılama satırlarını okuyana kadar.....
kolay gelsin
bu ifadelerinizi putu heykeli veya herhangi inancı karıştırmazdan yapsanız.ortam elektriklenmese olmazmıydı.Yarası olan gocunur
cevabınız umum kapsamlı duruyor o zaman hitap edeceğiniz kişi veya kurumu hedef alıp diğerlerini tenzih etme nezaketini gösterebilirdiniz.
konu marka fanatikliği deyil.zaten"fanatik" kelimesi bütün anlamları itibarı ile hakaret içerir.
biz bildiklerimizi paylaşmak bilemeyenlere yardım için varız diye biliyorum...
ben hala aksini düşünemiyorum..taaki toplu karalama ve aşağılama satırlarını okuyana kadar.....
kolay
İyi antivürüs programı Bilgisayarı KASAR , Çünkü herşeyi süzgeçten geçirir derin tarama yapar
Kaspersky'de iyi bir antivirüstür , Fakat azda olsa kasması berbat bişey .......
Kim ne derse desin Kaspersky KASAR , Zaten virüsü yakalayabilmesinin sebebi de budur .
İyi antivürüs programı Bilgisayarı KASAR , Çünkü herşeyi süzgeçten geçirir derin tarama yapariyi olması için illa kasması gerkemez senin dediğin iyi araba çok ses çıkarır gibi bişey bence yanlış bi düşünceKaspersky'de iyi bir antivirüstür , Fakat azda olsa kasması berbat bişey .......
Kim ne derse desin Kaspersky KASAR , Zaten virüsü yakalayabilmesinin sebebi de budur .
doğru söze ne denir..........Ben ne söylersem söyleyeyim sen bana inanmayacaksın, yinede kendi bildiğini savunacaksın benim anlatmak istediğimin dışında ANLAMLAR çıkarıp mutlu olacaksın. Korkma ben sen dahil hiçkimseye hakaret etmiyorum, etmek niyetimde yok.
"YARASI OLAN GOCUNUR" elbette........ve böyle bir tepki verir.