arkadaşlar geçenlerde antivirüs şirketleri bedava lisans veriyorlardı.hatırlıyorsunuzdur.ordan bitane bende almıştım sonra kaspersky kurdum ve lisansımı yapıştırdım.şimdi kullandığım program kaspersky internet sec. 2010 versiyon 9.0 vede ingilizce.kurarken baktığımda Türkçe desteği yoktu.acaba şimdi bi değişiklik varmı?yama vs. gibi bi şekilde Türkçeleştirme şansımız?
hep nod32 kullandım ilk defa kaspersky kullanıyorum açıkcası pek anlayamadım.ayarlarını yapamadım.tamam usb falan takınca hemen taramaya geçiyor vs. ama mesela ben güncellemeden güncelleme yapmıyor galiba.çünkü nezaman güncellemeye bassam hiç itiraz etmeden yükleme yapıyor.yani ayarları nasıl yapmalıyım?Türkçeleştirmem mümkün mü?bilgisayarımı koruyor mu?
kaspersky kullanımı
aldığın lisans türkçe veya ingilizce için değil tüm sürümler içindir
fransızca kur ondada çalışır
sadece 2009 veya 2010 yada antivirüs yada internet security için mi diye ona bakman gerekiyor
demek istediğim 2009 antivirüs için olan lisans 2010 internet security yada antivirüs i,çin olmaz
yolladıkları lisans ile birlikte indirme linki de yollamışlar.2010 yazıyor.programı ordan indirdim lisansını da ordan yaptım.
antivirüs ise antivirüsü internet security ise internet security 2010 u türkçelerini www.kaspersky.com.tr den indirebilirsin
internet security 2010 muş.yüklemeler kısmından internet security den Versiyon 2010 (Türkçe) var 68 mb onu indirdim kis 9.0.0 diye bir dosya.şimdi kurulu olan programı kaldırıp bunu kurcam heralde dimi?peki elimdeki keyi tekrar kullansam olur mu?Türkçe yapcaz derken lisansı kaybedermiyiz ki?
birde antivirüsle internet sec. arasında ne fark var?
pekala bu iki program arasındaki fark ne?hangisi iyi?