KASPERSKY'nin KRALI ARTIK PURE >>>

Turkish Developer
04-04-2010, 04:04   |  #1  
Turkish Developer avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
671 mesaj

Kaspersky nin En Yenisi PURE ....

Moskovalı - Rus başarılı  bilgisayar güvenlik yazılım firması Kaspersky , merakla beklenen ve uzun bir sessizliğinin , çalışma temposunun ardından yeni bomba ürününü hayata geçirdi.

En üstün seviyede koruma özelliklerine sahip olan Kaspersky 'nin yeni ürünü '' Kaspersky PURE '' adını aldı ve Kaspersky nin kervanına dahil oldu.

Kaspersky PURE , ailesinin ürünlerinden olan ve çokça kullanıcının tercihi sayılan,  Kaspersky İnternet Security 2010 sürümlerinden bile, daha hassas nitelikte tarama, ve güçlü özellikte koruma kalkanına sahip olduğu görülüyor.

Kimlik Koruma / PC Ayarlama ,Şifreleme,Yönetici şifresi, Otomatik tamamlama , Sanal Qlavye, Veri yedekleme ve geri yükleme , Veri şifreleme güvenliğini en üst düzeye çıkarma, Ev veya ağ içindeki bilgisayarlar için tek maddelik koruma ağı yanısıra daha bir çok kriptolama algoritmasına sahip ve bu hedefte de hackerlara karşın aşılması ve delinmesi zor duvar görevi üstlenecek.

Kaspersky PURE ürünü ; Daha ilginç bir görünüm ve faaliyet raporlarıyla , bir çok kullanıcının duymadıkları üstün koruma özelliklerinide içinde barındırmakla kalmıyor, sistemlerin çalışma potansiyelinide ciddi biçimde kontrol altında tutacak.

Kaspersky PURE 30 günlük deneme sürümünü indirip kullanabilirsiniz. Kaspersky  yeni ürününün yıllık lisans bedeli, $ 79.95 (Us-Dolar) üzerinden satışı gerçekleştiriliyor. Bu fiyat karşılığında ürün kullanıcısının memnuniyetini kazanırmı kazanmazmı bunu şimdiden kestirmek ve yorumlamak zor.

Kaspersky PURE sayfasını ziyaret etmek için BURAYI

Kaspersky PURE Simulasyon hali için BURAYI 

Kaspersky PURE Farklı Dillerdeki Build sürümler için BURAYI (http:) veya BURAYI (ftp:)

Kaspersky PURE 30 günlük deneme (trial) sürümünü indirmek için BURADA bulunan bağlantıları kullanabilirsiniz.

CHİP ONLİNE

Son Düzenleme: Turkish Developer ~ 04 Nisan 2010 13:43
Kapalı Hesap (135391)
04-04-2010, 10:02   |  #2  
Kapalı Hesap
2,758 mesaj

Vay canına :)

58zarali
04-04-2010, 15:24   |  #3  
Üye
80 mesaj

kaspersky is kullanıyorum ama yukarıdaki çizelgeye bakılırsa bu ondanda iyi

hiredguns
04-04-2010, 17:15   |  #4  
Yeni Üye
37 mesaj

ben kaspersky in orjinal sürümlerini kullanıyordum 1 yıl oncesine kadar ama sistemi yavaslattıgı icin vazgectim kullanmaktan su an bitdefender kullanıyorum. kesin soylemek olmaz ama bu surumude cogu bilgisayarı ister 4 cekirdek li en baba pc olsun farketmez yavaslatır gibime geliyor.

gebzespor
04-04-2010, 18:42   |  #5  
Üye
54 mesaj

yakında türkçesi ve key cıkar piyasaya

Süleyman.
04-04-2010, 19:24   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Norton 360'ın karşışına konumlandırdığı bir ürün olmuş, rekabet her zaman iyidir.

waybe
05-04-2010, 00:13   |  #7  
Yıllanmış Üye
2,376 mesaj

ürün özellikleri güzel gibi kullanılmaya değer

zxsel
05-04-2010, 00:15   |  #8  
zxsel avatarı
Yıllanmış Üye
903 mesaj

kapersky  kullancama guvenlık duvarı antıvırus progrmaı gıbı 3 parca program kullanırım daha ıyı

hıc sevmedım nedense su kaspersky herkes ovuyor ama ne zaman denesem hıc ısımı gormuyor pc kasıyor pc den  klakmıyor yerı geldı  yada farklı seyler oluyor pcye bunu bızzat denedım ama trıal modellerınde tabıı

zone alarm guvnlı kduvarı avıra antıvırus mc afee sıte advısor spybot 1.6.2. gıbı yazılımlar varken ben kullanmam butıp lerı bırde ustune deep  freze var tabıı benım guvenlıgım butıp ayrıca wınpatrol gıbı kayıt  defterı gozleyıcısı  var....bunlar yetıyor bana .....

sonuc : kaspersky nedense tıcarı gelıyor bana

rarsiz
05-04-2010, 15:43   |  #9  
Yeni Üye
42 mesaj
Alıntı: hiredguns  
ben kaspersky in orjinal sürümlerini kullanıyordum 1 yıl oncesine kadar ama sistemi yavaslattıgı icin vazgectim kullanmaktan su an bitdefender kullanıyorum. kesin soylemek olmaz ama bu surumude cogu bilgisayarı ister 4 cekirdek li en baba pc olsun farketmez yavaslatır gibime geliyor.
Kaspersky pure trial versiyonunu henüz dün indirip Win7 x64  yüklü  bir makineye kurdum fakat kasma probleminden zerre kadar taviz vermemiş hala kasıyor sistemi. Tek olumlu gördüğüm olay Password manager kısmı fakat o da Roboform kadar kullanışlı değil maalesef.

Ben de kullanıyorum şu anda Bitdefender ve performans açısından Kaspersky den çok daha iyi.

santiagoramon
05-04-2010, 16:08   |  #10  
Yıllanmış Üye
128 mesaj

Windows 7 ciler bakın bakalım sistem gereksinimlerine 1Ghz İşlemci ve minumum 1 Gb Ram.Xp de ise 300 Mhz işlmci 256 Mb Ram.E bu Windows 7 Xp'nin yerini alıcak demiyorlar mıydı?Her bilgisayarda çok rahat ve inanılmaz hızlı çalışcak demiyorlarmıydı?Hatta Windows 7'yi çocuklar bile kullanır demiyorlamıydı?Sözün özü minumum sistem gereksinimleri ile en iyi performans Xp arkadaşlar..Windows 7 ye yeni lakap buldum:) Windows 7(Lite Vista)Çünkü Vista'dan hiçbir farkı yok baksanıza sistem gereksinimine..Ne anladım ben bu işten..İşletim sistemi dediğin yeni çıktığı zaman bir alt sürümü gerek hızda gerekse uygulamalar açısından geçmesi lazım.Fark yaratması lazım.Bana tekrar yeni bilgisayar aldırmaması lazım.İşyerimdeki dandik bilgisayarı bile şaha kaldırması lazım,neyle minumum sistem gereksinimini bir alt sürümden dahada kısarak(Xp de 300 Mhz işlemci mi istiyor bu 100 Mhz demesi lazım)yada herşeyi geçtim,makul fiyat çekmesi lazım 65 $ falan olması lazım.Ki ben o işletim sistemine harbiden süper işletim sistemi diyim.İyiyi gördükten sonra,iyi buysa ben kötümün kıymetini bilmemişim derim(Xp)

Son Düzenleme: santiagoramon ~ 05 Nisan 2010 16:14
Fireman_109
06-04-2010, 14:59   |  #11  
Fireman_109 avatarı
Üye
93 mesaj

bikere burası bunu tartışcak bir yer değil eger win7 yi kötüliyeceksen bunu kendi bölümlerinde kötülersen daha iyi olur kardeşim Göz kırpma

Tolga LEVENT
07-04-2010, 19:08   |  #12  
Tolga LEVENT avatarı
Taze Üye
14 mesaj

Kaspersky'dan asla vazgeçmedim. Bunu da denemek istiyorum. Anlatıma bakılırsa kusursuz.

abuzettin kıllıbacak
08-04-2010, 22:13   |  #13  
Taze Üye
17 mesaj

kaspersky'ın casus koruması ve antivirüsü tutamıyo çok kötü BENİM SİZE TAVSİYEM :

1)F-Secure internet security 2010
2)Avast internet security  5.0.377

osmanhasimcan
12-04-2010, 00:26   |  #14  
Yıllanmış Üye
131 mesaj
Alıntı: santiagoramon  
Windows 7 ciler bakın bakalım sistem gereksinimlerine 1Ghz İşlemci ve minumum 1 Gb Ram.Xp de ise 300 Mhz işlmci 256 Mb Ram.E bu Windows 7 Xp'nin yerini alıcak demiyorlar mıydı?Her bilgisayarda çok rahat ve inanılmaz hızlı çalışcak demiyorlarmıydı?Hatta Windows 7'yi çocuklar bile kullanır demiyorlamıydı?Sözün özü minumum sistem gereksinimleri ile en iyi performans Xp arkadaşlar..Windows 7 ye yeni lakap buldum:) Windows 7(Lite Vista)Çünkü Vista'dan hiçbir farkı yok baksanıza sistem gereksinimine..Ne anladım ben bu işten..İşletim sistemi dediğin yeni çıktığı zaman bir alt sürümü gerek hızda gerekse uygulamalar açısından geçmesi lazım.Fark yaratması lazım.Bana tekrar yeni bilgisayar aldırmaması lazım.İşyerimdeki dandik bilgisayarı bile şaha kaldırması lazım,neyle minumum sistem gereksinimini bir alt sürümden dahada kısarak(Xp de 300 Mhz işlemci mi istiyor bu 100 Mhz demesi lazım)yada herşeyi geçtim,makul fiyat çekmesi lazım 65 $ falan olması lazım.Ki ben o işletim sistemine harbiden süper işletim sistemi diyim.İyiyi gördükten sonra,iyi buysa ben kötümün kıymetini bilmemişim derim(Xp)
/p>Resmen saçmalamışsınız bu işi çok biliyorsanız buyrun siz bir işletim sistemi yapın da bizde kullanalım..s
unu unutmayın yıl 2010 artık işlemcilerde çekirdek savaşlarının yaşandığı yıllarda windows 7 gibi işletim sistemleri jet gibi kullanılıyor.. ama sizin işlemciniz pentium2 veya celeron ise o başka siz o zaman xp kullanmaya devam edin ama windows 7 yi başarısız vista kopyası gibi göstermekten vazgeçin...<

OnnuuR
12-04-2010, 00:38   |  #15  
OnnuuR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,675 mesaj

Orijinal KAV 2010 olmasaydı indirir DENERdim.
Ama bunun fiyatı maaşallah denilcek cinsten...

özkan_oktay
04-05-2010, 15:06   |  #16  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,354 mesaj
Alıntı: osmanhasimcan  
/p>Resmen saçmalamışsınız bu işi çok biliyorsanız buyrun siz bir işletim sistemi yapın da bizde kullanalım..s
unu unutmayın yıl 2010 artık işlemcilerde çekirdek savaşlarının yaşandığı yıllarda windows 7 gibi işletim sistemleri jet gibi kullanılıyor.. ama sizin işlemciniz pentium2 veya celeron ise o başka siz o zaman xp kullanmaya devam edin ama windows 7 yi başarısız vista kopyası gibi göstermekten vazgeçin...<

bundan daha güzel cevap olmazdı heralde..çok doğru söylemişsin arkadaşım

berkxy
06-05-2010, 23:42   |  #17  
Yeni Üye
24 mesaj

bilinen bütün antivirüsleri kullandım en beğendim kaspersky oldu tam benim gibi kullanılaraca yönelik virüsleri birçok programdan önce tanıyor örneğin yeni çıkan bir crack dosyasını kasper çıktıktan 1 gün sonra tespit ediyor ama diğerleri 3-4 gün sonra, torrent kullanırken açtığım porttan saldırı olunca hemen haber veriyor, adult sitelerde gezince zararlı site uyarısı veriyor :)

TechTr
09-05-2010, 17:48   |  #18  
Yeni Üye
25 mesaj

Teşekkürler abi bilgilendirme için...

Atilla Sarıtaş
09-05-2010, 18:08   |  #19  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj

Türkçe sürümü çıkınca kullanmayı düşünüceğim bi yazılım.

retg
13-07-2010, 18:36   |  #20  
retg avatarı
Yıllanmış Üye
240 mesaj

Ürünü sadece sitesinde mi satın alabiliyoruz?Vatan,darty,tgar gibi firmaların sitelerine baktım bu ürün yoktu.