meraba arkadaşlar.şimdiden yardımlarınıza teşekkür ederim.pc.imde kaspersky antivürüs ve microsoft bitdefender kurulu acaba güvenlik için yanına spy bot benzeri veya başka koruyucu kullanabilirmiyim .kullanırsam bu programlar birbirleriyle uyumlu olurlarmı.artı sadece kaspersky yetmezmi.kuracağım diğer benzeri programın kasperskiden farkı ve kasperskyde olmayan özelliğinide açıklarsanız memnun olurum teşekkürler
kaspersky nin yanına ne ister lütfen yardım
İki tane antivirüs kullanmana gerek yok bence. Kasper yeter sana. Bana sorarsan av olarakta NOD 32 kullanmanı tavsiye ederim.
Antivirüsün yanında ad-aware kullana bilirsin.Her işini görür.
Kolay Gelsin...
Zaten iki tane anti-virüs kullanırsan sana sorun çıkartabilirler. Sadece kaspersky kullanman bence de en iyisi. Bunun yanında ad-aware veya spybot S&D kullanmanı da öneririm.
ewido olabilir on demand çalıştırmak kaydiyle
kaspersky anti virüs
kaspersky anti hacker
microsoft defender (veya lavasoft ad aware )
bu takıma güvenebilirsin...
serdarkorkutZaten iki tane anti-virüs kullanırsan sana sorun çıkartabilirler. Sadece kaspersky kullanman bence de en iyisi. Bunun yanında ad-aware veya spybot S&D kullanmanı da öneririm.sadece kaspersky kurup ad-aware veya spybot S&D kurmazsan olmaz bence. çünkü kaspersky spyware için değil. virüs,truva atı, arka kapı vs. için. ama spybot ve ad-aware zararlı yazılımlar içindir...
İki tane antivirüs kullanma.Gerek yok.Eğer iki tane virüs programı kullanırsan.Bilgisayarında aşırı yavaşlama ve bazı sorunlar meydana gelir.Spybot ve ad-aware kullan.Firewall olarakta zonealarm pro'yu tavsiye ederim.
Kaspersky Internet Security + kaspersky anti hacker + SPyware Doctor + Zone alarm + bolca ram ve işlemci
kardeş valla ben kaspersky pro kaspersky anti-hacker adware pro spy bot ve spy emergency kullanıyorum
ve bilgisayarım şu ana kadar hiç bir sorunla k arşılaşmadı. üstelik hiç bir uyumsuzluk da göstermiyor. harika yani anlayacağın
tavsiyem Kaspersky'nin yanına Zone Alarm Pro (anti-Trojan, SpyWare Removal, Personal Firewall) kurman.bu ikili güvenlik sorunlarını min. seviyeye indirecektir.
yaklaşık 6 aydır bu ikiliyi birlikte kullanmaktayım.herhangi bir sorun yaşamadım...
iyi çalışmalar...
MerovingiaNtavsiyem Kaspersky'nin yanına Zone Alarm Pro (anti-Trojan, SpyWare Removal, Personal Firewall) kurman.bu ikili güvenlik sorunlarını min. seviyeye indirecektir.NOD32 + Ad-aware SE Profesional Güçlü ikili. Ben kullanmaktayım. sizlere de tavsiye ederim. Ama ille de Kaspersky'dan vazgeçmem diyorsan. O zaman yanına Ad-aware SE Professional'ı öneririm. Ama benden söylemesi Kaspersky'ın silemediği trojanlar var. Hemde insanı deli eden türden. Geçen aarkadaşımın başına geldi. Ondan biliyorum. Anti-Virüs (Kaspersky) programının yerine farklı bir anti-virüs programı kurdu. Ve virüsler temizlendi.
yaklaşık 6 aydır bu ikiliyi birlikte kullanmaktayım.herhangi bir sorun yaşamadım...
iyi çalışmalar...