KASPERSKY ONLİNE TARAMA ÖNERİRMİSİNİZ?
online tarama yapacağına direk kendisini kur
onlar nedense çook uzun suruyor neden acaba?
çünkü karşı taraftan sistemine bağlanılıyor ve dosyalar teker teker taranıyor bu yüzden normalden biraz daha fazla sürüyor
Ayrıcada bir sürü kota yiyiyor ve temizleme yapmıyor,sadece bulduğu zararlıları gösteriyor.Onun yerine Kis kur ve tarat
hayır önermıyorum pc bır sure sonra donuyor dugmesınden kapatman gerekebılıyor.
(bugun başıma geldi)
arkadaşlar ben kis 2009 u bilgisayara kurararken sürekli mcafee antivirüsün kurulu olduğunu gösteriyor. ben kendim mcafeeyi hiç kurmadım. ama program ekle kaldırda görünüyor. ilginç tarafı programı kaldır seçeneği de yok piyasada. bu yüzden kis 2009 u kuramıyorum. sorun şu ki mcafee nereden geldi ve nasıl kaldırılacak. yardımcı olursanız sevinirim. NOT: uyarıyı sadece kis veriyor. eset ve bitdefender sorunsuz bir şekilde kuruluyor.
o zaman ıyı bır program kaldırıcı bul ve programı bılgısayarından kaldır link veremıyecem bı zahmet google da kucuk bır arama sonrası bulursun kolay gelsın..
smarty uninstaler 2008 i denedim. ancak mcaffe yi görmedi. fakat prog. ekle kaldırda görünüyor (mcafee virusscan enterprise). karşısında diğer prog. gibi boyutu falan yazmıyor. üstüne tıkladığım zaman 'kullanma seyrek' diyor. diğerleri gibi değiştir/kaldır seçeneğide çıkmıyor. cleaner ilede silemedim. MSI kurulumu silinemedi diyor.daha öncede belirttiğim gibi ben mcafee yi kesinlikle kurmadım.
revo uninstaller ile kaldır net framework sorunluydu ne kalkıyordu bir sürü gücelleştirmesi çıkıyordu urulamıyordu revo ile sorunu hallettim. çok az indirmesi kolay.
kardeş madem ki tarama yaptıracaksın.tamamını kur gitsin.hem senin için daha faydalı olur.istediğin zaman istediğin dosyayı taratısın işte!KIS 2009'u kullandım ve çok beğendim.güzeldi.
------------------------
askinaskin82smarty uninstaler 2008 i denedim. ancak mcaffe yi görmedi. fakat prog. ekle kaldırda görünüyor (mcafee virusscan enterprise). karşısında diğer prog. gibi boyutu falan yazmıyor. üstüne tıkladığım zaman 'kullanma seyrek' diyor. diğerleri gibi değiştir/kaldır seçeneğide çıkmıyor. cleaner ilede silemedim. MSI kurulumu silinemedi diyor.daha öncede belirttiğim gibi ben mcafee yi kesinlikle kurmadım.ben revo unisntaller kullanıyorum ve memnunum.çok yönlü bir program.program kaldıracağım zaman oradan siliyorum.çünkü regedit'den de programın kalıntılarınıda siliyor.çok güzel ve kullanışlı.daha başka seçenekleride var.kullanmanı öneririm.onda bir arat.
http://www.revouninstaller.com/r ... _free_download.html
arkadaşlar revouninstaller de işe yaramadı. programı görmedi.
ama mcafee virusscan pragram ekle kaldırda görünüyor. daha öncede belirttiğim gibi mcafee yi kurmadım. ve şimdi mcaffe nedeni ile kis 2009 ve 7 yi kuramıyorum. kuruluş sırasında mcafeeyi kaldır diyor.
Mc Afee yi bidaha kur öyle sil revo'yla
your uninstaller ile kaldırmayı dene
maalesef o problemden ben de muzdarip idim.Nette çözüm bulamadım.Tavsiyelerin hepsini denedim;istenen her programı kurdum, nafile!Laptopu yeni almıştım,McAfee kurmamıştım ama ısrarla "var"diyordu kaspersky ve kuramıyordum..Nihayet formatladım!Keşke yardımcı olabilseydim..