Arkadaşlar ben ksapersky internet security yüklerken hata veriyo acaba neden ?
Kaspersky yükleyemiyorum !
Acaba neden.. Bize hatanın ne oldugunu soylesen sana bir cvp verebiliriz.Onun dısında hangı bıleşenlerı kullanıyor ve hangı işletim sisteminde hata alıyorsun.
güvenli modda yüklemeyi dene yada görev yöneticisinden crtl+alt+del yaparak
güvenmediğin programların aktifliğini kapa yada çalışan bir program varsa yani demek istediğim sağ alt köşedeki bildirim alanında ki yerlere bir göz at
ayrıca resimleri yeniden yüklemeyi denersen seviniriz...
ali fuatgüvenli modda yüklemeyi dene yada görev yöneticisinden crtl+alt+del yaparakKaspersky Güvenli modda yüklenemez.
güvenmediğin programların aktifliğini kapa yada çalışan bir program varsa yani demek istediğim sağ alt köşedeki bildirim alanında ki yerlere bir göz
galiba yeniden başlatın diyor hatada ama ben yeniden başlatıyorum gene olmuyor.
acaba xp sp3 den kaynaklanıyor olabilirmi.
ayrıca güvenmediğim program yok bildirim alanında ne varsa kapatıp deniyorum ama olmuyor.
pcde virüs trojan vs olduğunu sanmıyorum. çünkü avg antispyware, ad-aware, spy bot ve nod32 ile tarattım hiç bişey çıkmadı.
Trojandan falan olmayabilir.Eğer 2. bir Antivirüs programınız varsa o Kaspersky'i virüs olarak algılayabilir veya Kaspersky 2 tane Antivirüse müsaade etmeyebilir
kasperskyı yüklemeden önce daha önce kullandığım antivürüs programını kaldırıyorum.
makinaya ilk önce Your Uninstaller 2008 Kur Sonra KİS'i Bu Kurduğun Uninstal Programıyla Kaldır.Uninstal Kurduğun Programın Reg Dosyalarınıda Silecektir.Sonra İndirdiğin Exe Dosyasını Kontrol Etmen Gerekli Download Esnasında Bir Sorun Çıkmış Olabilir.Dediklerimi Yaptıktan Sonra Çalışmaz İse Başka Çözümler Deneye Biliriz.Kolay Gelsin.Truva'sız Günler.
selam millet bendede aynı sorun var o üstteki sslerde ilkinde bilgisayarı yeniden başlatmanız lazım yazıyor 2.sinde instal bi hatadan dolayı yarıda kaldı diyor şimdi ben o unistaller 2008i indirdimde ben zaten kaspersky 7.0ı önceden silmiştim yeniden yüklemeye kararverdim bu hata geldi ama işin ilginci kis 2009u yüklemeye kalkıncada aynı hatayı veriyor ve bende avira yüklüydü onu sildikten sonra denedim bide o uninstaller 2008lede sildim ne varsa aviradan kalan ccleanerlada sildim üstüne bide kaspersky uninstalelr programıyla silim dedim eskisinden kalanları onlarda gitti yine aynı ama bide bende virüs var galba ama emin değilim çünkü bi dvd taktım bilgisayara avirayla taradım virüs buldu hiç çalıştırmadım dvdyi ama takınca aouto instal ekranı gelir ya o geldi bende exit dedim ? yani yüklemem lazım kisi yoksa yandım