Kaspersky 5.0'ın tam sürümünü nerden bulabilirim?
Birde çooook eskiden kalma bir sistemi bu program kasar mı?(not:avast home edit. kasmıyo ama sınırda oda)
Kaspersky
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.tam sürümünü a ramak içn yanlış yerdesin... :) buradan sana ancak paşa paşa orjinalini al diyebilirim :)
Kaspersky , Avast'a göre çok daha pc'ni kasar. Avast sınırda ise Kaspersky kullanmamanı tavsiye ederim.
Birde çooook eskiden kalma bir sistemi bu program kasar mı?(not:avast home edit. kasmıyo ama sınırda oda)
Madem öyle o zaman yaklaşık olarak kaspersky'a(virüs bulma sayısı falan) benzeyen ama daha az kasan bir program var mı?
Ama sınırda dediğim yani home edition kasmıyo.Norton felaket kasıyo.Home editiondan biraz fazla daha kasabilir yani.Acil ihtiyacım var ve şu an bana yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.
selam kardeş benim sana tavsiyem kaspersky 5.0 kullanman. download sitelerinde system mechanic diye bir program var bunun içerisinde kaspersky ve antihacker programları kurulu olarak geliyor sen system mechanick'i serinumarasını bul crackle ve kaspersky'i kullan tavsiyem o ve güncelleme ayarını her zaman aktif tut sana tavsiyem bu bende kaspersky daha iyi systemmechanic programının son sürümünü kullan
VirussMadem öyle o zaman yaklaşık olarak kaspersky'a(virüs bulma sayısı falan) benzeyen ama daha az kasan bir program var mı?2005 AnTiVirüs Güvenlik açıklari ve en iyi antivirüslerin listesini ; https://www.chip.com.tr/forum/20 ... op-list_t12190.html link'den bulabilirsin.
Ama sınırda dediğim yani home edition kasmıyo.Norton felaket kasıyo.Home editiondan biraz fazla daha kasabilir yani.Acil ihtiyacım var ve şu an bana yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.Kaspersky kadar kasmayan ama onun gibi iş yapan Antivirüs : Avast ve NOD32 'yi öneririm.
Ha birde bir arkadaşım var o da kaspersky'e meraklı ancak internetten 5.0 programında crack sorunu varmış(bu sorun çok büyük)bu nedenle 4.5 kullanmak istiyor ama anti-virüs aktif haldeyken most wanted oyununun kasmamasını istiyor sitemi orta halli:
P4 1.6 Ghz 256 mb ram 256 mb 9550 ge
Sizce kasar mı?
VirussHa birde bir arkadaşım var o da kaspersky'e meraklı ancak internetten 5.0 programında crack sorunu varmış(bu sorun çok büyük)bu nedenle 4.5 kullanmak istiyor ama anti-virüs aktif haldeyken most wanted oyununun kasmamasını istiyor sitemi orta halli:Arkadaşınızın sistemi dediğiniz gibi ise Kaspersky'i kaldırır ve oyunda da fazla kasmaz.
P4 1.6 Ghz 256 mb ram 256 mb 9550 ge
Sizce kasar mı?Kaspersky 5.0'in Crack sorunu var tabii ki. Bu konuda sizlere yardımcı olamam. Chip Forumlarinda illegallik yoktur. Her programin hakkini vermek gereklidir.
Kasmayan istiyosan Antivir hemde ücretsiz ama kaspersky bence çok iyi ben kullanıyorum şuana kadar hiçbir virüsle karşılaşmadım.
crack konusunu fazla konuştunuz sanırım arkadaşlar burada illegal konuşmayın lütfen..
Ancak avast aktif haldeyken azda olsa most wanted kasıyormuş.Kaspersky avasttan fazla kastığı için bana göre sorun olabilir.Ayrıca 4.5 versiyonunu kullanmak istiyor.
casamaselam kardeş benim sana tavsiyem kaspersky 5.0 kullanman. download sitelerinde system mechanic diye bir program var bunun içerisinde kaspersky ve antihacker programları kurulu olarak geliyor sen system mechanick'i serinumarasını bul crackle ve kaspersky'i kullan tavsiyem o ve güncelleme ayarını her zaman aktif tut sana tavsiyem bu bende kaspersky daha iyi systemmechanic programının son sürümünüKardeş sen system mechanic demişsin ama o programı bakalım arkadaşın sistemi kaldırır mı tek başına kasperskyi kaldırması zor olan bir sisteme sen aşırı yükleme yapıyorsun kaldıki kendi tecrubemdir bu system mechanic denen program hiç bir şekilde sistemi stablize etmiyor gereksiz ve bilgisayarı delirten birşey.Chip ekinde geldiğinde kurdum crackledim ama sonrasında format atıp kurtuldum.Kardeş sen avasttan şaşma madem sorun yaşamıyorsun diğer antivirler sana sorun çıkartır
benim sistemim PIII 733mhz, 128mb sdram ve sistemimi kasmadığını söylerim. senin daha eskiyse kasma ihtimali var ama benimkinden iyiyse bence kurabilirsin. üstelik bende pro 5 kurulu...
bir programı silmeden önce ondan çıkmak zorundasın...
system mechanic programını yüklemiştim bilgisayarı çok geniş kapsamlı ve etkili bir program, bilgisayarı tamamen ele geçiriyor ve kontrol ediyor.
Fakat sorun çıkardığında programı kaldıramamıştım. Yani biraz riskli bir program gibi geldi.