Kaspersky kullanıyorum. pc nin güvenlik ayarlarını değiştirdim biras ve pc yi yeniden başlatıığımda lisans anahtarınız kara listeye alınmış dedi. Bunun yaptığım değişiklikler le ilgisi olabilir mi? Yoksa yazılımın süresi mi dolmuş? Geçerlilik süresinin Ne kadar olduğunu nasıl ve nerden öğrenebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim?
kaspersky
kara liste demek yani kurulumda veya güncellemede kullandıgın lisans anahtarını senden fazla kişiler kullanmış demektir.
yaptığın işlemle alakası yok kullandığın key bloke edilmiş ya para verip kaspersky ın keyini alacan yada yine çeşitli yerlerden ücretsiz bi key bulacan
hiçbişey anlamadım :S peki neden kara listeye alınmışkiii??? ve nasıl oluyoda benden başka kişilerde kullanabiliyor??
keyini başkalarına verdiysen onlarda aynı programı yükleyip senin keyle kurdularsa senin lisas anahtarın (aynı zmanda onlarınkide) kara listeye alınmıs demektir orhinal bir kaspersky al kimseyede keyini verme
:(( yani bu elimdeki bi işe yaramıyor artık .. Peki teşekkürler yardımlarınız için.
kara listeye alınmışsın hayatın tehlikede:)
kasperskyı kaldır bunu yükle bu kasperskydan daha iyi avira premium: http://dl1.antivir-pe.de/down/wi ... tion_winu_en_hp.exe
burdan da 6 ay ücretsiz kullanabilmek için yasal keyini al
ben kullanıyorum kaspersky kadar kasmıyor ve kasperskyda
olmayan spy koruması var. güzel. tavsiye ederim :)
Razorback dediğiniz yaptım sanırım oldu sienin çoğu ingilizceydi ama galiba kurabildim.. Teşekkürler yardımlarınız için.
kaspersky 7.0.1.321 key arıyorum yardım edrsenez sevinirim.............
servet_atakankaspersky 7.0.1.321 key arıyorum yardım edrsenez sevinirim.............illegal paylaşım isteklerinde bulunmayınız!
RazorbackkasperskydaKaspersky Internet Security içerisnde Spyware koruması dahil bütün güvenlik modüllerini barındırmaktadır.
olmayan spy koruması var. güzel. tavsiye ederim :)Sanırım başka bir programdan söz ediyorsunuz.
Recep Baltaşevet başka bir programdan söz ediyorum. ben bunu yazarken "free versiyonunda" diyecekken "kasperskyda" demişim. özür.RazorbackkasperskydaKaspersky Internet Security içerisnde Spyware koruması dahil bütün güvenlik modüllerini barındırmaktadır.
olmayan spy koruması var. güzel. tavsiye ederim :)Sanırım başka bir programdan söz ediyorsunuz.
kaspersky ı silemiyorum yardım lütfen
waybekara liste demek yani kurulumda veya güncellemede kullandıgın lisans anahtarını senden fazla kişiler kullanmış demektir.evet katılıyorum .
Ayrı bu konu açmayayım dedim.bende bir kis kullanıcısıyım.
Gerçi kaspersky de spy modülü olduğunu söylediniz ama ben genede bir anti-spyware ve firewall programına ihtiyaç olup olmadığını öğrenmek istiyorum.Kasperskideki modüller bu açıdan tam olarak yeterlimi acaba.