selam arkadaşlarben kaspersky 2007 anti virüs yükledim internetimi çok fene yavaşlattı google.com a 4 dk da zorla bağlanıyodu haliyle bende kaldırdım ama tekrar yüklemek istiyorum bu sorun neden kaynaklanıyo bi fikri olan varmı
kaspersky
arakadaşlar 4 çekirdekli 2.40 ghz işlemçi 1 gb ram var
işlemci ve ram iyi bu sistemde o kadar yavaşlamaması gerek bence windows ta sorun geçici dosyalar regeditte kullanılmayan girdiler v.s windows'unu yavaşlatmış olabilir güzelbi temizlik yapmalısın gene aynıysa format atmalısın hadi kolay gele
Kaspersky Güçlü sistemlerde kullanılması gereken bir AntiVirus'tür.Sistemine Göz attım o kadar da iyi değil sana tavsiyem nod32.
Hadi Geçmiş Olsun
Benim bilgisayarım sistem özellikleri daha kötü ama kis 2009 neredeyse hiç yavaşlamaya neden olmuyor.Kis 8 ile kis 7 arasında fark var bu konuda. Ama bence ultimate boyun dediği gibi galiba temizlik lazım
baranekerKaspersky Güçlü sistemlerde kullanılması gereken bir AntiVirus'tür.Sistemine Göz attım o kadar da iyi değil sana tavsiyem nod32.arkadaş o kadar iyi değil demiş çalıştırabilmem için sistem gücünü ne kadar arttırmalıyım çünkü ben bu antivirüs ün lisanslı yazılımını alıcam deneme sürümünü indirmiştim bana tavsiyeniz nedir sistem içinHadi Geçmiş
Eğer bilgisayarınızda zararlı bir kod varsa(trojen, virüs vs.) Kaspersky fazla sistem kaynağı kullanacak ve sisteminiz yavaşlayacaktır. Bu nedenle Kaspersky ile tam tarama yapmanızı tavsiye ederim.
İşletim sistemin ne?Vista ise 1 gb yeterli olmuyabilir.
işletim sistemi windows xp sp2 tam tarama yapdım bişey fark etmedi yine aynı
Dostum ne yap biliyormusun.Advanced Windows Care Personal ve CCleaner yükle.İkiside Türkçe ve kullanımı kolay programlar.Çok kolay nasıl kullancağını çözersin.Ccleaner ı yüklediğinde solda Cleaner ve Kayıt Defteri temizlemeleri görcen ikisinide çalıştır.Advanced da ise taratmadan önce üstte seçenek i tıkla ve güncelle sonra tarat.Bu programları kullanırken korkma bilgisayarına zarar vermezler.Bilgisayarın hızlanır.Ayrıca program kaldırırken Revo uninstaller ile kaldırmanı tavsiye ederim ki bilgisayrında kalıntı kalmasın.Hepsini www.tamindir.com dan indirebilirsin.Hepside freeware yani beleş :)
saol dostum dediklerini yaptım sistem sürünürken şimdi havalarda uçuyo windowsta binlarce problem çıktı kayıt defterini sölemiyorum bile ayrıca ilgilenen herkese teşekkür ederim anti virüs ü yükledim pc yi kasmadı
Sorunun çözüldüğüne sevindim
Ayrıca ingilizce ile başa çıkabilirsen Kis 2009 yükle.Yok ingilizce ile baş edemem dersen Kis 7 yükle,Türkçesi çıkınca 2009 a geçersin.Kis 7 için kullanılan keyler Kis 2009 içinde geçerli.
Şimdi aklıma geldi disk birleştiricide çok önemli AusLogics Disk Defrag bunu tavsiye ederim .C veya D hangisini birleştirmek istersen seçiyon ve next diyon,o gerekeni yapıyor.Buda hızla ilgili önemli.
djpiresarakadaşlar 4 çekirdekli 2.40 ghz işlemçi 1 gb ramArkadaşım Q6600 kullanıyosun ve 1 gb RAMinmi var? İstersen 10 çekirdekli kullan Ramin iyi değilse fazla performans bekleme pcden. Şimdi sen Vistada kurmuşsundur sisteme Bari en azından 2gb yap ramleri Kingston DDR2 800mhz 2*1GB takarsan daha çok verim alırsın pcden. Bendede Q6600 + 4Gb DDR2 800Mhz var ondan diyorum.
sistem yavaşlamaları ile ilgili FORMAT atmadan önce yapılacak bir kaç şey var aslında çok ta önemliler. Kayıt defteri düzenleme ve hata düzeltme programları pcyi gerçekten çok hızlandırıyor. bunun yanında disk birleştirme işlemide uygulamak lazım "Matematikcanavarı" da söylemiş bunu. Ben haftada bir temizlik yapıyorum pcye. TuneUp Utilities 2006 kullanıyorum. Gayet başarılı bir program tavsiye ederim.
Tune up utilities 2006 ücretlimi?2008 ücretlide
pc ye format atmadım hala xp kurulu zaten en kısa zamanda 2 gb ram almayı düşünüyorum