ben kaspersky antıvırusunu ındırdım.aktıvasyon kodu nedır bılen varsa yadımcı olun...
kaspersky??(anti virüs)
ehuehue
satın alacağın antivirusun lisans anahtarıdır. Bunu internet sitesine girip kredi kartınla alabilirsin. Sonra sana verilen Aktivasyon kodunu programın içindekı uygun yere yazarsın ve lisanslı bir antivirus programın olur.
ya pekı kardeş tavsıye ettıgın kullanımı kolay etkılı bır antıvırus programı bılıyomusun???
ya kardeş bendede var 30 gü kullandım aktive numarası istiyo bende bilmiyom nettende bulamadım sende bulursan haber ver bana da orda 30 days yazıyo oraya tıklayıp 30 gün kullana biliyon akılıunda olsun :D
nerde yazıyo 30 days kurarken mı?
arkdaşlar interneti araştırın bence kasperskynin security packini kullanın daha iyi koruma yapıyor
keyleri burada site adı vererek açıklamak yasal değil oyüzden site adı veremem
abi msn de yazsan bana olurmu youngvowel@hotmail.com
antivir ücretsizdir bide onu deneyin
bedava kaspersky isterseniz http://www.activevirusshield.com/antivirus/freeav/index.adp? adresini deneyin.
evet kurarken pc nin fazla aksılmasınıistemiyosan ebnce başka bi program seç ama bunun kullanımda çok kolay senden active code yazısının aldında oparantez içinde direk ielri ileri iyerek kuruyon
internette kasperskynin 2010a kadar kullanılması için key yamaları mevcut ben kullanıyorum.site vermek yasakmış galiba.msnden verebilirim adres
hocam burdan vermek forum kurallarımıza aykırıdır.
ilgi ve bilginize.
KASPERSKY +nod32 en iyisidir.
key 3 aylık güvenlik kısmında bedava olarak var.
asimileciKASPERSKY +nod32 en iyisidir.pek tavsiye edilen bir _ey olmasa da:D
crackları nette var. arayın tarayın bulun.
ben burdan key vermedim ama
gitsin bulsunlar
yoksa güvenlik kısmında yasal key var ordan alsanıza
güvenlik kısmında yasal key mevcut