Kaybolan Dosya

blue-crash
14-10-2010, 21:51   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
159 mesaj

Sayın Forum Sakinleri,

Öncelikle konuyu açmam 26 dk.sürdü akşamdan bu tarafa sayfada olağandışı kasılma var.Hemen konuya geçiyorum,Ben bir hile programı kullanıyorum bu programı defalarca ve farklı antivirüs programları altında kullandım.Comodo,nod32,comodo,Avira ve bit defender bu dosyayı tehdit olarak görmedi ve engelde olmadılar.Ama 3-5 gündür yine aynı dosyaya yolum düştü ne varki oyun esnasında program yanıt vermiyor masaüstüne bakıyorum kaybolmuş.Tekrar bir kopyasını buldum yine aynı bıktım kopyasını bulup kaybetmekten bende uzantısını dat olarak değiştirip bir kopyasını exe yapıp kayboldukça çevirme yapıyorum.Antivirüs programını kapattım olmadı,kaldırdım olmadı arkaplanda onu silebilecek hiçbir güç yok windows deffender bile devre dışı şaşmış durumdayım.Dosya adı:Trafly tomb raider anv. oyununda kullanılan uçma hilesi.

Kapalı Hesap (153535)
14-10-2010, 22:13   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 27
2,297 mesaj

Genel olarak internet de yavaş Ama Chip Online aşırı yavaşladı.Kusura bakma sorununla ilgili birşey yazmadım ama.

blue-crash
15-10-2010, 01:20   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
159 mesaj

Dosya katili bulundu.Windows defender çıktı ben devre dışı bıraktım sanıyordum sadece oto taramayı devre dışı bırakmışım tamamen devre dışı bırakınca sorun çözüldü