Merhaba Arkadaşlar,
Derdimi şöyle anlatayım. Diyelim, Bilgisayardaki müzik klasörümdeki dosyaları DVD ye kaydettim. Daha sonra klasöre yeni müzik dosyaları ekledim. Onları da , önceki DVD ye eklemek istiyorum. Ama bunu son eklediğim dosyaları tek tek seçerek değil , son eklenenlerin otomatik seçilerek yapılmasını istiyorum.Bunu Nero'da başaramadım. Şöyle ki;
Önce 10 parçalık bir klasör içeriğini ,sıfır DVD ye ekledim. Daha sonra o klasöre 3 adet parça daha ekledim. Ve onları da nero ile DVD ye klemek istedim. Nero'nun "replace all" seçeneğini seçtim , sorun yok.İstediğim gibi sadece sonradan eklediğim 3 dosya DVD'ye eklendi. Bu sefer klasöre 7 dosya daha ekledim. Bunları da Nero ile "replace all" seçeneği vasıtasıyla DVD'ye eklemek istedim. Ama bu sefer olmadı. Nero diski dolu gördü kabul etmedi. Sürücüden baktım ki gerçekten dolu gösteriyor.Halbu ki gerçekte kaydedilmiş parçalar 56-60 MB lık yer kaplıyor. Ama buna rağmen disk dolu gözüküyor.
Bunun çözümü var mı ?
Daha doğrusu , klasörüme her yeni dosya eklediğimde , otomatik olarak sadece bu yenileri seçip eski DVD'ye kaydedecek bir yöntem var mı ?