3 yaşına yakın, boynunda eğitim tasması olan dişi köpeğim; 28 mayıs 2008 tarihinde, saat 12:00 sularında Anadoluhisarında bulunan evimizin bahçesinden kaçmış veya çalınmıştır. Civarda (Anadoluhisarı Spor Akademisinde) görülmüş, hatta resimini çeken bile olmuş; akademinin (üniversitenin) güvenlik görevlileri bağlamışlar, sahibi arar da bulur diye, fakat bağlanmaya alışık olmadığı için çok havlamış, çözmek zorunda kalmışlar... Gece gündüz aramalarımıza rağmen henüz bulamadık. Bulanların, görenlerin aşağıdaki irtibat telefonlarına insaniyet namına bildirmelerini rica ederim.
Kayıp Alman Kurt Rex (Beykoz'da)
Reborn91, teşekkür ederim, inşallah buluruz.
Güncel(lememde bir sorun olmaz sanırım). Arama devam ediyor.
hıcbır sorun olmaz Allah kavuştursun. Gerçekten çok üzücü umarım en kısa zamanda Rex'i bulursun
Kızımı, bugün saat 2 civarlarında bulduk. Yeniden doğmuş gibiyim. :)
Vallahi sevindim adınıza.Allah ayırmasın bir daha.
hadi ya nasıl sevindim bakın şu işe :P ee nerde buldunuz?
Kavacık civarında ufak bir kafese kapatmışlar hayvanı.. 16 gündür orda duruyormuş. Yanında da erkek bir GSD varmış. Çiftleştirmek için koymuşlar büyük ihtimalle.. Babam kavga dövüş almış. :) Karakolun bilgisi vardı çalındığından, yarın bilgi vereceğiz, kişiler hakkında işlem başlatmaları için.
bulanlar çok sorumsuz davranıyor tabi. ya dövüştürürler yada çifleştirirler kimse sormazki sahibi var mı yok mu.. horoz dövüşü bile yapıyolar ne diyim yani...
bulduğunuza çok sevindim.
bizde evin avlusunda köpek beslerdik ben küçükken.
2 kere köpeğimiz kayboldu ikisini de bulamadık.
Yorumların nereyegideceğini merak etmiştim ve mutlu son
Bizde civciv beslemiştik ama hepsi öldü
Köyde köpek,tavuk,inek.... ne ararsan besliyoruz