Kayıp iPhone Apple'ı fena vurdu!

CHIP Online
22-05-2010, 21:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Apple, iPhone prototipini kaybederek sadece sırrını yitirmedi: İşte kayıp bir cebin verdiği zararlar

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/kayi ... na-vurdu_20120.html

Resimlerle: Yeni iPhone'u parça parça ettiler!

Apple mühendislerinden birinin barda yeni iPhone prototipini kaybettiğini, ve bunun sonradan Gizmodo'nun eline geçip parçalanarak sitede yayınlandığını sizlerle çok defa paylaşmıştık.

Apple'ın üst düzey yetkililerince bu kayıp iPhone'un büyük bir endişe uyandırdığı, 23 Nisan'da yazılan bir arama izni dilekçesinde de kendini gösterdi. Şirket için dışardan çalışan bir avukat kayıp prototip için "paha biçilemez" derken, Apple'ın gelecekteki satışlarına "çok büyük zarar" verdiğini belirtti.

20 Nisan'da, telefonu kaybeden mühendis ve Apple yetkilileriyle bir toplantıya katılan arama iznini yazan dedektif, dilekçeye bazı notlar da düştü. Apple'ın hukuk danışmanı George Riley O'Melveny'i kastederek arama iznine bunları yazdı; "Riley cihazın ve özelliklerinin halk tarafından öğrenilmesinin Apple'a büyük zarar verdiğini belirtti ve alıcıların yeni iPhone çıkana kadar satın alma işlemlerini erteleyeceklerini söyledi. Riley bunun Apple'a toplam satışlarda büyük zarar verdiğini ve Apple'ın kazancını olumsuz yönde etkilediğini açıkladı."

Apple çalışanları ise konuyla ilgili sessizliklerini hala koruyorlar.

Tüm konu: Kayıp iPhone Apple'ı fena vurdu!

İzleyin: Yeni iPhone: Galiba bu sefer gerçek!

Resimlerle: Yeni iPhone'u parça parça ettiler!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce Apple'ın zararı ne kadar büyük?