Kayıp iPhone'u barda bulan adamla tanışın!

CHIP Online
01-05-2010, 16:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Kayıp iPhone'u barda bulan ve Gizmodo'ya satan adamla tanışın: İşte yaşadıkları ve değişen hayatı...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/kayi ... -tanisin_19783.html

Resimlerle: Yeni iPhone'u parça parça ettiler!

Kayıp iPhone'la ilgili birçok haberimizi okudunuz. Ancak telefonu bulup Gizmodo'ya 5 bin dolara satan 21 yaşındaki Brian J. Hogan bu haberler arasında pek yer almadı.

Wired.com'un yayınladığı sorulardan sonra avukatı aracılığıyla açıklama yapan Hogan, telefonu hemen Apple'a geri vermediği için çok pişman olduğunu söyledi. Hogan kanun güçleri tarafından sorgulanmış ancak herhangi bir şeyle suçlanmamıştı. Avukatının dediğine göre, Brian yetkililerle tamamen iş birliği yapacak.

Hogan telefonu Gizmodo'ya verirken, aldığı paranın site yetkililerin telefonu incelemerine izin vermek için olduğunu ve Gizmodo'nun, telefonu teknoloji basınıyla paylaşmanın hiçbir yanlış tarafının olmadığını vurguladığını söylüyor.

Ayrıca avukat, Hogan'ın bir arkadaşının telefonu Apple'a iade etmek için uğraştığını ancak başaramadığını söylüyor. Bunu da Hogan'ın telefonu geri vermek için çabaladığının göstergesi olarak sunuyor.

Tüm konu: Kayıp iPhone'u barda bulan adamla tanışın!

İzleyin: Yeni iPhone: Galiba bu sefer gerçek!

Resimlerle: Yeni iPhone'u parça parça ettiler!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce Brian Hogan ne kadar suçlu?

mehmet 1905
01-05-2010, 20:54   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
85 mesaj

Apple çok abarttı. Haziran da zaten tanıtacaklar. Ben bu konuda Google in açıklarımına katılıyorum. Ayrıca aylar önceden telefonun beleşe reklamı yapıldı. Kaç milyon dolarlarla yapacakları reklamı kaybolan bir prototip sayesinde yaptılar.

Fattur
01-05-2010, 22:15   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

Suçsuz...
Hem adam bence çok iyi birşey yaptı. Kendi adıma ona teşekkür ediyorum...
Telefonu teknoloji basınıyla paylaşmanın hiçbir yanlış tarafı YOK!

Son Düzenleme: Fattur ~ 01 Mayıs 2010 22:17