ben nasıl kayıt deftere girerim resimli anlatınız
Kayıt Deftere Girme Yolu
Henüz girmeyi soruyorsunuz, ya girdikten sonra ne yapacaksınız? Basit bir hata karşısında sisteminizle vedalaşabilirsiniz. O bölümleri iyice öğrenmeden kurcalamamanız menfaatinizedir.
ben sadece öğrenmek istiyorum
ben sadece öğrenmek istiyorum genede anlatınız
nitec-84ben sadece öğrenmek istiyorum genede anlatınıkayıt defterine girmek için başlat<çalıştır<regedit yaz tamama tıkla.yukarıdaki arkadaşların dediği gibi sakın oradan bilmediğin bir kaydı silme ya da değiştirme o zaman senin windows göçtü demektir forum olarak gelir helvasını yeriz.
Son Düzenleme: Kylie ~ 24 Şubat 2009 23:25
https://www.chip.com.tr/konu/Wind ... e-gezinti_2714.html
Bu konuyu incele.
bır çilingir yada maymuncuk tuneup la gır programsız gırersen arkadasların dedıgı gıbı ısletım sıstemı cokerse bırdaha yemın edersın sonra ellerım kırılsaydıda ogrenmeseydım dersın cunku daha gırmeyı bılmıyorsun bıde gırsen kımbılır ne olur once duzenlemesını ogren ondan sonra gır...regedit bul o gırer
baslat calıstıra regedit.exe yaz tıkla orası ...
Öyle bir yazmışsınız ki sanki yanlış birşey silse adamı öldürecekler ! Pc çökse ne olur? Yorum yapacagınıza çözüm üretin bos yorumlarınıza ya da tavsiyelerinize kulak asmayacaktır bu soruyu soran kişi..Kylie yazmıs basşat /calıstır/ regedit bitti.
EditörÖyle bir yazmışsınız ki sanki yanlış birşey silse adamı öldürecekler ! Pc çökse ne olur? Yorum yapacagınıza çözüm üretin bos yorumlarınıza ya da tavsiyelerinize kulak asmayacaktır bu soruyu soran kişi..Kylie yazmıs basşat /calıstır/ regedit bitti.Çok güzel yardımcı oldunuz.Uyarmak yanlışmı? O kişinin pc sinin çökmesi hoşunuza gidiyor herhalde. Herkes aynı cevabı verecek diye bir kaide olduğunu sanmıyorum. Biri uyarır diğeri istenen cevabı verir, soruyu soran değerlendirmesini yapar ve ona göre davranır. Bunun neresi yanlış!
Size yakıştıramadım.
adam belki bi başka pc yi çökertmek istiyodur nerden biliyonuz kendi pc sinde deneyeceğini
xHellknightxadam belki bi başka pc yi çökertmek istiyodur nerden biliyonuz kendi pc sinde deneyeceğinişimdi düşündümde fena bir intikam yöntemi değil hani düşünsene adam sana gıcık mı gitti gir kayıt defterine sil bir iki şeyi o dk.dünyasını karartırsın helede arşiv seven bir insansa o kişi intikamın daha tatlı olur.