Kaynağını Bulamadığım Sorun ???

oXideX
13-02-2011, 21:27   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
63 mesaj

Herkese merhabalar, öncelikle sahip olduğum sorunun kaynağını bilemediğimden hangi konuya yazacağımıda bilemedim doğal olarak forumda da araştıramadım önceden sorulduysa şimdiden kusura bakmayın.

Bilgisayarım 30dk içerisinde herhangi birşekilde fare hareketi yapmazsam yada klavyede bir tuşa basmassam ekranı ve sesi kapatıyor ancak bunlar dışında hiçbirşeyi kapatmıyor ve normal birşekilde çalışmaya devam ediyor.

Öncelikle halledebileceğim ilk düşündüğüm yere denetim masasında ki güç ayarlarına gittim ancak bu durumu tetikleyecek hiçbir ayarın açık olmadığını gördüm, ayrıca bilgisayarımda arka planda çalışan programların hiçbiride bu tarz birşeye sebep olmuyor, kurcalamadığım yer kalmadı, ya birşeyler gözümden kaçıyor yada hiç aklıma gelmeyecek bir sorunla karşı karşıyayım bilemiyorum, bilhassa film izlerken çok büyük problem oluyor, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

İşletim sistemi: Windows 7 Ultimate 64bit İngilizce

Bilgisayar Sistemi:
Intel i5 750 işlemci
Asus P7P55D-E LX anakart
Gigabyte GTX460 ekran kartı
Mushkin 4GB DDR3 ram

Arka planda çalışan programlar:
Asus TurboV
Asus Turbo Key
Asus EPU 4 Engine
forteManager
Logitech G-series key profiler
Logitech set point
Flashget
Steam
VIA HD Audio Deck
Java updater
Windows live messenger

Son Düzenleme: oXideX ~ 13 Şubat 2011 21:28
FaiLeD
13-02-2011, 21:38   |  #2  
FaiLeD avatarı
Yeni Üye
49 mesaj

Ekran koruyucu ayarlarina baktinizmi ?

oXideX
13-02-2011, 22:24   |  #3  
OP Üye
63 mesaj

Evet, ekran koruyucum tamamen kapalı.

ezimuse
13-02-2011, 22:43   |  #4  
Yıllanmış Üye
296 mesaj

büyük ihtimalle uyku moduna alıyordur güç ayarlarında ingilizce olarak choose when to turn off the display yazan yeri açın orada put the computer to sleep yazıyor oradaki yerleri never yani asla yapın artık böle bi sorununz kalmak moonitörü kapatmasın derseniz turn off the display yazan yerdeki değerleri artırabilirsiniz

Jubei76
13-02-2011, 22:56   |  #5  
Jubei76 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,579 mesaj

Asus EPU 4 ENGINE açık olduğu için olabilirmi acaba :)

oXideX
13-02-2011, 23:27   |  #6  
OP Üye
63 mesaj

EPU 4 Engine anakartı aldığım ilk günden beri yüklü (5 aydır) ancak bu sorunu son 1 haftadır yaşıyorum, son 1 hafta içerisinde de program yüklemedim bilgisayarıma.

oXideX
13-02-2011, 23:30   |  #7  
OP Üye
63 mesaj
Alıntı: ezimuse  
büyük ihtimalle uyku moduna alıyordur güç ayarlarında ingilizce olarak choose when to turn off the display yazan yeri açın orada put the computer to sleep yazıyor oradaki yerleri never yani asla yapın artık böle bi sorununz kalmak moonitörü kapatmasın derseniz turn off the display yazan yerdeki değerleri artı
o kısma da bakmıştım güç ayarları altında, orasıda dediğiniz gibi kapalı şuan.