Merhaba arkadaslar bende KaZa K++ 4.6.3 VERSİONU VAR VE BEN BUNLA FİLİM İNDİRMEK İSTİYORUM AMA NASIL İNDİREBİLECEGİMİ BİLMİYORUM ARAMA BOLUMUNE İNDİRMEK İSTEDİGİM FİLMİ YAZIYORUM AMA HANGİ FİLMİ YAZARSAM YAZAYIM BULAMIYORUM ABA NERDE YANLIS YAPIYORUM BU KONUDA BANA YARDIM EDERSENIZ SEVINIRIM TSKLER....
KaZa Lite K++ Konusunda yardım
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.kazaa genelde müzik için film indirmek istiyorsan bittorent kullan bence.
Bence bu soruyu "Paylasim programlari" kismina yaz. MP3 indirmekle Kazaa bir müzik programi olmuyor ;-)
Kazaa da film bulmak biraz zor olur.
*dosya uzantilarını arattır *.avi seklinde icinden bak.
*yabanci filmleri bulmak daha kolaydır.orjinal isimleriyle arat.Dvix bulursan altyazısını baska sitelerden bularak izleyebilirsin.Film icin ben sana torrentlerden baska Emula-(freeangel sürümü) yada morpheus (Mp3 de iyidir ama film nasıl bilmiyom yanlız hızlı bi program) tavsiye ederim.Özellikle emulanın genis bi kullanıcı kitlesi oldugu icin aradığın filmi bulman daha kolaydır.Burada birde uyarı Emulada adsl kullanıyorsan low id almmaya özen göster.Low id alırsan bi filmi 1 aya anca indirirsin.birde baglandıktan sonra indirmeye basladıysa mümkün oldugunca emulayı kapatmamaya bak.Bu sayede hızlı bir sekilde filmleri 2 güne cekersin.
arkadaslar yrdımınız icin tesekkurler simdi aresle indirmeye basladim filimleri lakin bir filmi indircegimiz zaman bu filmin turkce olup olmadıgını nasıl anlayacaz birde bu konuda yardimci olursanız sevinirim......[:I]
arkadaşlar peki kazadan gelen wirüslerden nasıl korunuyorsunuz. bilgilendirirseniz sevinirim