chip'te yapılan eski bir ankette kazaa'nın %50 gibi bir oranla 1. geldiğini gördüm. GAza gelip yükledim prog. Sonra da aradığım herhangi bir şeye ulaşamadım. Nasıl oluyor bu?? Yoksa bunda da şu peer puanları alıp giderek artan şeylerden mi sorun yaratıyor???
kazaa'da nie bu kadar az dosya war???
Senin de söylediğin gibi eski bir ankete göre... Kazaa'nın modası geçti artık. Devir ed2k, torrent, ares, limewire devri.
Evet kaza kullanan az ee böyle olunca aradıgın bir seyi bulmak zor oluyor. yeni programları kullan.limewire yi tavsiye ederim.
tolga2207Senin de söylediğin gibi eski bir ankete göre... Kazaa'nın modası geçti artık. Devir ed2k, torrent, ares, limewire devri.
Özelikle independent veya benzeri daha az bulunur şarkılar için Soulseek tavsiye ederim: http://www.slsknet.org/slsk156c.exe
galiba ares yüklerken bilgisayara whenu save isimli ad-ware bulaşıyor.çünkü ares yüklenmesinde o seçeneği seçmeden ilerlenemiyor ve yükleyinde kaspersky uyarı veriyor.
sorunun kaynağı az miktarda online host olması olabilir.şimdi aklıma geldi:D
lime wire tavsiye etmem çok saldırgan dadanıyor bilginize...
limewire ı sadece ve sadece müzik indirmek için kullanın.başka şeylerde kullanmayın.hatta müzik indirirken de dikkatli olun, bikaç kb lık dosyaları indirmeyin.hem programlarda, hem de o bikaç kb lık dosyalarda virüs olma ihtimali çok yüksek.