Kazaa Lite hakkında iki sorum var.
1. Kazaa Lite ile dowload yaparken bilgisayarımız kapanıp tekrar açıldığı zaman Kazaa kaldığı yerden dowloadlara nasıl kendiliğinden devam eder?
2.Kazaa nın Xp de saatin yanına yerleşmiş simgesini nasıl kaldırabiliriz? (Görev çubuğu başlat menüsünden hiç bir zaman göstermeyi seçiyorum fakat çalıştığı zaman gine ortaya çıkıyor)
Kazaa lite hakkında 2 soru?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.eğer download ettiğin kişi o onda nette olursa kaldığı yerden tekrar başlaya bilirsin indirmene.
bu arada programı başlattığın anda quicklaunch'ta simge çıkar ama istersen options'ta system tray sekmesini kapat.kolay gelsinnn
Başlat -çalıştır- msconfig yazar entera basa ve gelecek pencerede başlangıça girip, kazaa klasörünü boşaltırsan ve pncereyi "tamam" ile kapatır san.Birdaha otomatik başlamaz.Ayrıca downloadla kendi otomatik olarak kaldığı yerden devam ediyo.Senin bişey yapmana gerek yok.
1-kazaa dosyaları indirirken onların infolarını tutar bu şekilde download a ara verdiğinde geri dönerdönmez kaldığın yerden devam edebilrsin
2-xp ve 98 de msconfig yazıp oradan kaldırabilirsin 2000 kullanıyorsan başlangıca müdahale edebilen 3.parti yaılımlara ihtiyacın olur örnek spybot search&destroy
eğer oradan kaldıramıyorsan( msconfig ) den registry den kaldırılır bu soruyu ben daha önce sormuş ve cevap almıştım istersen bak