arkadaşlar aslında çok zevkli, ben size bir kelime söyliyeceğim aklınıza gelen ilk şeyi saçmada olsada söyleyin :-) bu sizin kişilik özelliklerinize ve sosyal yaşantınıza ilişkin küçük çıkarımlarda bulunmamıza yrdımcı olucak mesela ilk ben başlatıyorum yük denilimnce aklınıza ne geliyor
kelimelerle kişilik tahmini :-)
görev, vazige geliyor benim aklıma hocam :))
hayata kendi doğrularıyla tutunan ve ve kendi kurallarıyla yaşayan ve kurallarının dışına ancak mantıklı açıklamalarla çıkabilen sorumluluk sahibisiniz hayatta başarılar :-)
sıradaki kelime heyecan evet heyecan denilince aklınıza ne geliyor
Heyecan deyince aklıma kekemelik geliyor.
analtik ve sentez becerileriniz gelişmiş alakasız durumlar arasında çok güzel sebeb sonuç ilişkisi kurabiliyorsunuz ayrıca parçaları birleştirme yeteneğiniz var kekemelik geçmişinizde var mı öylesine aklınıza mı geldi ilginç
uçuş deyince aklıma havada olmak geliyor.uçmak geliyor
görüneni olduğu gibi değerlendirmekten hoşlanan özgür kabuğuna sığamıyan bir kişiliksin
yalnız yaşamaktan hoşlanmayan ve enteresan bir şekilde kendine önem veren değişik bir kişiliksin ve itiraf etmek zorundayım psikolojii sözlüğünün sınırlarının dışına çıktın :-)
senin için sıradaki kelime TEK...
olay değerlendirmesi yapacağınız zaman mutlaka ölçüt kullanan bir kişiliksiniz. bu ölçüt her şey zıddıyla bilinir felsefesine dayanıyor. Yani çirkin olmasa güzelin değeri bilinmez felsefesi
galiba socrates in ironi yöntemi hoşunuza gidiyor :-)
zekamı kaybetmek :) ( o benim herşeyim) :))