kenar çubuğundaki takvimi sildim nasıl düzeltirim?

orionxxx
06-08-2007, 11:59   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
25 mesaj

merhaba arkadaşalar vistayı daha yeni öğreniyorum kurcalarken kenar çubuklarından araç galerisinden takvimi kaldır dedim şimdi geri gelmiyor nasıl tekrar yüklüyeceğim şimdiden teşekkürler.

gökhan19
06-08-2007, 12:22   |  #2  
Yıllanmış Üye
997 mesaj

Oralarda + işareti vardır ona tıklayıp araç ekle gibi bişey var oradan takvimi ekleyebilirsin açılacak pencerede takvim olacak onu kenar çubuğuna sürükleyeceksin..

orionxxx
06-08-2007, 12:26   |  #3  
OP Yeni Üye
25 mesaj

ilgin için teşekkür ederim yanlız senin tarif rttiğin yerden sildim yani ekle denilen yerden sildim çpk önemli birşey değil belki ama mutlaka geri yükleme yolu vardır sanırım.

gökhan19
06-08-2007, 12:33   |  #4  
Yıllanmış Üye
997 mesaj

Şu resimdeki yerde yokmu takvim uygulaması:

Resmin orjinali şurada: http://img525.imageshack.us/img525/7342/masasttw9.jpg
Eğer orada yoksa sen bana söyle ben o araçların klasörünü sana upload ediyim sende program filese koyunca orada gözükecektir..

orionxxx
06-08-2007, 18:14   |  #5  
OP Yeni Üye
25 mesaj

gökhan 19 arlkadaşım işte ben o gösterdiğin resimde atal gibi takvimin üstüne tıklayıp kaldır dedim o da kalıcı olarak gitti eğer upload imkanın olursa çok minnettar kalırım,ilgin için tekrar teşekkür ederim

gökhan19
06-08-2007, 18:45   |  #6  
Yıllanmış Üye
997 mesaj

Takvim gatgetini upload ettim:

Sağ tıklayıp buraya çıkart de.Calendar.Gadget adlı bi klasör çıkacak o klasörü hiç kurcalamadan direk

C:\Program Files\Windows Sidebar\Gadgets

yolundaki Gatgets klasörünün içine at ondan sonra yan çubuğa araç eklenen yerde görünmesi lazım.Olmazsa söyle gatget klasörünün tamamını upload ederim..

orionxxx
07-08-2007, 09:52   |  #7  
OP Yeni Üye
25 mesaj

ne yazıkki olmadı çünkü ilginç olan bendeki klasördede calendar klasörü var ve senin eklediğini yapıştırmak istediğimde izin vermiyor,yapacak bir şey yok sanırım ne yapalım sağlık olsun bende internetten ingilizce bir takvim yükledim,yardımların için çok teşekkür ederim gökhan19 kolay gelsin.

schaman
08-08-2007, 20:57   |  #8  
Taze Üye
8 mesaj
orionxxx
merhaba arkadaşalar vistayı daha yeni öğreniyorum kurcalarken kenar çubuklarından araç galerisinden takvimi kaldır dedim şimdi geri gelmiyor nasıl tekrar yüklüyeceğim şimdiden teşekkürler.
arkadas cok basit bir yöntem var.diger arkadasin sana resimde bahsettigi yer varya hani yukaridaki + isareti felan diye yine oraya tikla acilan ekranda en altta sag tarafta (daha cok cevirimici arac al )yazan yere bas ve neyi istersen onu kener göstergesine download yapabilirsin.bu arada oradakileri görünce takvimde neymis diyeceksin.kolay gelsin.Beğendim