merhaba ben istanbuldan yiğit oğlum 14 yaşında ve faceden bırılerı ıle goruşuyor ,,şifresı bende vardı ama istiyorum unntuum dıyor vermıyor,,,bir şeyler karıştırıyor ya allah biliyor ne olur bana yardım edın ,,,o evde bılgısayrdan kaltığında onun face şifresını nasıl bulurum allah rızası için yardım edın eğer inanmıyorsanız telefon numaramda 0 537 792 87 11...bir gün program yaptığım yerde sizi mısafır ederım istanbulda müzisyenim seceneklerde müzisyen yoktu bende bırını işaretledım ne olur yardım edın
kendi bilgisayrımda girilen msn şfr nasıl bulurum
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
595 mesaj
Anca Gırdıgı Tarayıcıdan Şifremı Kaydet Demesı Lazımkı Sızde Otomatık Gırebılesınız Aklıma BAska Bısey Gelmıyor Valla
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
173 mesaj
Bilgisayara keylogger programı kurun. Siz yapamıyorsanız en yakın bi bilgisayarcıya götürün o kursun halletsin.
Çocuk 18 yaşından küçük olduğuna göre herşeyi yapmaya hakkınız vardır..
Bir program vericem ama programı kullandığınızda başınıza gelebilecek hertürlü zarar veya hasardan ben sorumlu değilim..eğer kabul ediyosanız programı indirin...