arkadaşlar benim öyle bi problemim varki bir türlü nedenini bulamadım.bilgisayarım kendi kendine hem kapanıyor hemde açılıyor.şöyle anlatıyım:bilgisayarımı normal kullanırken birden bire tamamen kapanıyor.birde pc kapalıyken kendi kendine açılıyor.bi nokta daha var bilgisayarın kasasının herhangi bir yerine dokunduğum zamanda kapanıyor.çok garip bi durum.
ben sorunun psu dan kaynaklandığını düşünüyorum.çünkü pc nin bağlı olduğu pirizde toprak bağlantısı yok.birde bunun üstüne dediğim gibi kasanın herhangi bir yerine dokununca kendi kendine kapanması beni düşündürüyor.şasemi yapıyor acaba?bir süre sonra sadece kapansa ısınmadan kaynaklanıyo diycem ama herhangi bir zamanda açılması ve kasaya dokununca kapanması düşündürüyo açıkçası.
bugüne kadar hiç böyle bir durumla karşılaşmadım ve duymadım.kasam aopen 350 watt.aslında pc normal çalışıyor ve hiçbir sorunum yok.ama bir süre sonra dediğim gibi kapanıyor.bu sürede belli değil.yani 5 dk geçincede oluyor 2 saat geçincede.lütfen bana bir yol gösterin ne yapmalıyım?şunuda ekleyim yaklaşık 2 ay önce 1 gb 400 mhz ram ve yeni samsung 120 gb hdd aldım.ama bu yaşadığım problem yaklaşık 1 haftadır var.ondan önce hiçbir sorunum yoktu.
sistemim:
amd 64 3000
anakart asus A7V8X-MXL
ram kingston 512 mhz 400+1024 mhz 400
ekran kartı asus x1550
hdd samsung 120 gb
lg dvd rw
acil yardımlarınızı bekliyorum...