yeni aldığım sistemi inceleyip yazayım dedim akadaşlar. heyecanımı mazur gorun daha sabah aldım. resimleri de sonra atayım. sistemim;
Intel Core i7 860
gigabyte P55-UD3R Intel P55
OCZ - 4 GB (2*2gb) Kit Reaper HPC DDR3 1600MHz cl7
Ati Radeon HD 5870 (2 gb modeli)
wd 500 gb caviar black
cooler master nv-690c nvidia edition 700 watt
samsung p2250
yeni aldığım cevre bileşenlerinide ekleyeyim;
syber snipa stinger mouse
logitech wave klavye
renkleri uyumsuz olsada biraz, süper rahatlık sağladı.
windows 7 ultimate
fikirlerimi soyleyeyim;
bir oyun canavarı olmuş. sırasıyla
gta 4 crysis warhead crysis assasins creed i yukledim.
hepsini high da en ufak bir takılma olmaksızın oynadım.
KASA
kasamız cooler master kalitesini yansıtmanın yanında hiç ısınma olmadan cok sessiz bir sekilde calısıyor. performans gozle ggoruluyor diyebilirim. içi midt. bir kasayı aratmıyor nerdeyse full tower kasa genişliğinde. yaydığı yeşil ısık cok hos gozukuyor. sunuda ekleyeyim kasanın içinden cıkan güç kaynağı cm deil huntkey.
İŞLEMCİ
denecek bişey yok zaten. core i7 asırı bir hız yapıyor. oyunlarda sanki 8 cekirdek bir işlemci kullanır gibi bir his vermekte.
RAM
oyunlarda yine etkisi olan bir bileşen. 4 gb ın sonuna kadar hakkını veriyor. ve internet vs. işlemleride spr sekilde kaldırıyor 1600 mhz.
EKRAN KARTI
gelgelelim en onemli bileşenlene. (kanımca) süper performansın yanında az güç tüketmekte. oldukca iyi bir soutma yanında performans ve sessizliği sunuyor. asıl sastığım olay ise gta 4 ü high da en ufak bi takılma olmadan calıstırması en azından ufak teklemeler olur sanıyordum.
hd
7200 rpm yanında oldukca hızlı calısmakta. bildiğiniz gibi caviar black performansı ile on planda. yakın zamanda velocirapor alacağım.
monitör
hayvan gibi boyutlarıyla tam bir oyun keffi yaratıyor
daha ayrıntılı incelemerimle karsınızda olacağım. şimdilik on inceleme olsun bu
kendi sistemimin incelemesi
yurt dışından akraba(dayım)ın gelecek olmasını fırsat bilip aldım. gümrükten para biraz yukseldi.880 lira civarı. ama deydi.
üüff insan ister istemez kıskanıyor , böle konuları yasaklasın chip :D
benim hayalimde ki sistemi sabah almış ya :D :D
şaka bi yana , sisteminiz süper gerçekten..rıca etsem foto çekip , buraya koyabilirsiniz.. (ben de fotolarıyla idare edicem artık :D )
teşekkür ederim arkadaşlar :D
yakın zamanda resimde atacağım annem foto makinamı aldı tatile gittiği için. yakın zamanda atacağım fotoları.
Yerinde olsam sistemimi yazmazdım, nazar falan değer Allah korusun :)
Crysis Warhead ı en iyi görünümde oynabilecek misin , oyun yüklüyse bakar mısınız : )) (siz aldınız da kendim almış gibi size sorular soruyorum : )) )
ben hd2400 , 4gb ram , e5200 işlemci ile en iyi görünümde oynayamıyorum..:(
ben hd2400 , 4gb ram , e5200 işlemci ile en iyi görünümde oynayamıyorum..:(
tabii ki o sistemde oynayamazsında en yüksek görünümde oyanabilicekmisin diye srmussunda sanki baska sistemlerde denemişşinde oynatmamıs gibi yazmıssın o yüzden dedim yanii onun icin böyle bi pc ye gerek yok diger güclü sistemlerdede oynatır öyle olunca bu sistem hayli hayli oynatır