ii akşamlar
sınıftaki bazı kendini hacker sananlar() bir program sayesinde notlarımıza bakabiliyomuş bunu engellemenin bir yolu var mıdırrr;nasıl cevaplarınız için teşekürlerr
kendini hacker sananlar
antivirüs?!!!notlarımız internette gösteriliyorr;ama onlar benim de notlarıma bakabiliyomuş
onur1666O zaman şifreni değiştirme şansın varsa değiştir belki bi şekilde şifreni öğrenmişsanmıyorum çünkü güvenlik dolayısıyla sık sık şifre değiştiriyoruz zaten ;bir tek benim değil herkesin notlarına bakabiliyomuşlarr
şifre yada gızlı soru (varsa) degıştır yıne. kullanıcı ısmın varsa ve degıştırebılmen varsa degıstır ve kendıne guven bakamazlar artık...
ya online tr,onur ve jewor bu konu hakkında bilginiz olmadığın söylemeliyim...
Bu bahsettiğin şey Veli bilgilendirme sistemi.. girip bakın.eğer tc kimlik numaranı ve okul numaranı biliyorlarsa ki sınıf listelerinde bu iside yazıyor.bu bilgilere sınıf defterinden bakıp notlarını öğrenebilirler.
ne gizli soru ne antivirus ne de şifre. şuan 8. sınıf okuyorum ondan bu işi iyi biliyorum
haklısın andı bılgım yok ama hanı şifre degışıklıgı demek ıstedım bızım zamanımızda böyle şeyler yoktu çünkü...
anlaşıldı bu sorunun çözümünü burada bulamıyacam......... konuyu kapatmanın bi yolu var mıı
demek ki çok dandik bir site o.güvenlik diye bişey yok yada okulda onlara yardımcı olan biri var.
ilgili mercilere şikayet edebilirsin.
Valla o site beni bile buldu ( ilkokulda olmamama rağren ) allah rızası için orayı hackleyebilecek var mı ???
zaten ilkokuldakileri buluyor....