Valla bende lenovo (Y560) ile yaşadığımı kısaca yazmak isterim.
1-Servis iki kez cihazı yaparken başka yerini bozdu ve alt kasayı kırdı
2-menteşeler devamlı kırılıp duruyor ama çözüm bulunmuyor alet üç ayda bir serviste
3-Menteşeyi yaparken ekranı çizdiler öyle gönderdiler şikayet üzerine ekranı değiştirdiler yeni ekranda resimlerde titremeler oluyor ve sıfır diye taktıkları ekranda ölü pikseller var ben eski veya defolu bir ekran takıklarını düşünüyorum.
4-servis elemanları bir duya ampul bile takamaz hiç bir bilgileri yok kaldiki bilgisayarı nasıl yapsınlar
5- üç kez arıza yaparsa iade alıyoruz dediler dört oldu o bizim insafımıza kalmış toplam dört ama aynı arıza iki dediler iade almadılar yalan söylediler.
6- Kesinlikle yetkili birileriyle görüşme gibi bir şansınız yok adam yerine koymazlar
7- lenovo nun IBM ile hiç bir teknolojik bağı yoktur IBM lenovonun bilgisayarlarının kalite kontrolünü veya üretimini yapmaz lenovo IBM aynı veya alt markası filan tamamiyle insanları kandırma ve kazıklamaktır.
8- tamamen çin fimasıdır ve IBM adını kullanarak pirim yapmaya çalışan son derecede dandik olan bir marka milletin elinde patlamaya başladı y560 zaten firmanın kalitesini fazlasıyla anlamaya yetti
Ben bir kez daha arıza yapmasını bekliyorum sonra iade edip aldığım parayı bu beladan kurtulduğum için fakirlere dağıtacağım bir daha lenovo mu aman Allah korusun ben 2100TL yi çöpe atmış gibi düşünüyorum.