Kesinlikle LENOVO Almayın, Sahtekarlığı buyrun....

maayyildiz
12-11-2011, 19:30   |  #26  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Valla bende lenovo (Y560) ile yaşadığımı kısaca yazmak isterim.

1-Servis iki kez cihazı yaparken başka yerini bozdu ve alt kasayı kırdı
2-menteşeler devamlı kırılıp duruyor ama çözüm bulunmuyor alet üç ayda bir serviste
3-Menteşeyi yaparken ekranı çizdiler öyle gönderdiler şikayet üzerine ekranı değiştirdiler yeni ekranda resimlerde titremeler oluyor ve sıfır diye taktıkları ekranda ölü pikseller var ben eski veya defolu bir ekran takıklarını düşünüyorum.
4-servis elemanları bir duya ampul bile takamaz hiç bir bilgileri yok kaldiki bilgisayarı nasıl yapsınlar
5- üç kez arıza yaparsa iade alıyoruz dediler dört oldu  o bizim insafımıza kalmış  toplam dört ama aynı arıza iki dediler iade almadılar yalan söylediler.
6- Kesinlikle yetkili birileriyle görüşme gibi bir şansınız yok  adam yerine koymazlar
7- lenovo nun IBM ile hiç bir teknolojik bağı yoktur IBM lenovonun bilgisayarlarının kalite kontrolünü veya üretimini yapmaz  lenovo IBM aynı veya alt markası filan tamamiyle insanları kandırma ve kazıklamaktır.
8- tamamen çin fimasıdır ve IBM adını kullanarak pirim yapmaya çalışan son derecede dandik olan bir marka milletin elinde patlamaya başladı y560 zaten firmanın kalitesini fazlasıyla anlamaya yetti

Ben bir kez daha arıza yapmasını bekliyorum sonra iade edip aldığım parayı bu beladan kurtulduğum için fakirlere dağıtacağım bir daha lenovo mu aman Allah korusun ben 2100TL yi çöpe atmış gibi düşünüyorum.

Elsequito
16-11-2011, 14:25   |  #27  
Elsequito avatarı
Yıllanmış Üye
263 mesaj

Müşteri hizmetleri dilerseniz bizi mahkemeye verin diyor Bu kadar müşteri memnuniyeti olan bir firma işte lenovo arkadaşlar
Aynı ürün neredeyse aynı sorundan dolayı bende mağdur oldum allahtan tamir edilmedi ve para iadesi söz konusu oldu tam 2 ay sonra güyya 20 iş günü tamir süresi vardı ve banada aynı cümleyi kullandılar şikayet edebilirsinz diye:D

west_customs
06-01-2013, 16:24   |  #28  
Taze Üye
1 mesaj

Lenovoya çamur atıp durmayın 1.5 yıldır g570 serisi kullanıyorum tek bir sorunla bile karşılaşmadım ne aşırı ısınma var ne tuşlarında problem. laptopa nasıl bakarsanız o halde bulursunuz kullanmayı bilmiyorsanız almayın kardeşim laptop filan.

Battal Gazi
06-01-2013, 16:36   |  #29  
Battal Gazi avatarı
Yıllanmış Üye
366 mesaj

Lenovo z500 alacaktım, almam gibi artık.

Qromodynmc
07-01-2013, 15:10   |  #30  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 126
4,184 mesaj

Lenovo servisine sadece 1 kere işim düştü,ürünüm fan çıkışındaki çubukların çatlaması yüzünden servise gitti(kullanıcı hatası diyebilirlerdi,demediler,20 iş günü parça beklediler yurtdışından,gelmedi,21.ci gün aradım,değişim onayı istedim ve 22.ci fün onayı aldım. Vallahi benmi başka müşteri hizmetleriyle konuştum bilmiyorum,şuan Asus marka laptop kullanıyorum,be hala Lenovo öneriyorum bazen,önereceğimde,gördüğüm kadarıyla servisin sıkıntısı yok,tek sorun yedek parçası yurtdışından geldiği için yavaşlıyor çözüm..

apsimati
07-01-2013, 15:15   |  #31  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
15 mesaj

Asusmu lenovomu arada kaldım :D

Qromodynmc
07-01-2013, 15:19   |  #32  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
4,184 mesaj

performans ve fiyat olarak denkseler asus alabilirsiniz.

apsimati
07-01-2013, 15:28   |  #33  
Taze Üye
15 mesaj
Alıntı: punisher123  
performans ve fiyat olarak denkseler asus alabilirsiniz.

http://www.ebrarbilgisayar.net/U ... book-pmu221651.html

Bunu almayı düşünüyorum

Qromodynmc
07-01-2013, 16:27   |  #34  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
4,184 mesaj

O Asus fiyatına göre iyi,z500 biraz daha pahalı,ancak performans olarak biraz daha iyi.

grezimonk
08-01-2013, 02:11   |  #35  
grezimonk avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 37
4,195 mesaj
Alıntı: maayyildiz  
Valla bende lenovo (Y560) ile yaşadığımı kısaca yazmak isterim.

1-Servis iki kez cihazı yaparken başka yerini bozdu ve alt kasayı kırdı
2-menteşeler devamlı kırılıp duruyor ama çözüm bulunmuyor alet üç ayda bir serviste
3-Menteşeyi yaparken ekranı çizdiler öyle gönderdiler şikayet üzerine ekranı değiştirdiler yeni ekranda resimlerde titremeler oluyor ve sıfır diye taktıkları ekranda ölü pikseller var ben eski veya defolu bir ekran takıklarını düşünüyorum.
4-servis elemanları bir duya ampul bile takamaz hiç bir bilgileri yok kaldiki bilgisayarı nasıl yapsınlar
5- üç kez arıza yaparsa iade alıyoruz dediler dört oldu  o bizim insafımıza kalmış  toplam dört ama aynı arıza iki dediler iade almadılar yalan söylediler.
6- Kesinlikle yetkili birileriyle görüşme gibi bir şansınız yok  adam yerine koymazlar
7- lenovo nun IBM ile hiç bir teknolojik bağı yoktur IBM lenovonun bilgisayarlarının kalite kontrolünü veya üretimini yapmaz  lenovo IBM aynı veya alt markası filan tamamiyle insanları kandırma ve kazıklamaktır.
8- tamamen çin fimasıdır ve IBM adını kullanarak pirim yapmaya çalışan son derecede dandik olan bir marka milletin elinde patlamaya başladı y560 zaten firmanın kalitesini fazlasıyla anlamaya yetti

Ben bir kez daha arıza yapmasını bekliyorum sonra iade edip aldığım parayı bu beladan kurtulduğum için fakirlere dağıtacağım bir daha lenovo mu aman Allah korusun ben 2100TL yi çöpe atmış gibi düşünüyorum.

IBM pc kısmını sattı satın alan Lenovo ilk işleri elektronik cihaz üretimi... pc işine IBM sayesinde girdiler o nedenle IBM ile reklam yapıyorlar... notebook soğutucu ile kullanımdada sorun devam ediyor mu?

abdullah sngr
08-01-2013, 17:24   |  #36  
abdullah sngr avatarı
Üye
52 mesaj

bende lenovo Z580 var , ekran kartı devreye girmiyordu pc yavaş açılıp yavaş işlem yapılıyordu format attılar sonra sıkıntı geçmedi dediler, teknik servise yolladılar ertesi gün kargo aldı pc yi ve 5 gün sonra geri geldi Hdd ve anakartı degiştirmişler ama bir sıkıntı yok şimdilik :)

atheke
08-01-2013, 22:35   |  #37  
Üye
98 mesaj

hocam lenovo z580A aldım geçen klavyesinin sol üst köşesi oynuyor(potluk var ) bu bir sorun ise eğer ben de aldığım lenovoyu iade etmeyi düşünüyorum.

berkayasa
25-05-2015, 22:17   |  #38  
Taze Üye
3 mesaj

Ben de Lenovo aldım.Y50 model bide gaming laptop diyorlar.Yüksek performansda şarja takılı bir biçimde altta buz gibi fan olmasına rağmen minecraft gib düşük piksel bir oyunda 30 fps alıyorum.İade etmke istiyorum.Mümkün mü?

Hiç bir oyunu açmıyor makine ve gayet güzel kullandım bilgisayarımı.

Böyle terbiyesizlik olmaz ama...

4000 lira verdim güzel performans alayım diye eski bilgisayarım 4 gb ram 2 gb ekran kartı Nvidia g forve 750 bilgisayar BattleField 4 60 fps bu lenovo minecraft 30 fps olmaz ama böyle

berkayasa
25-05-2015, 22:17   |  #39  
Taze Üye
3 mesaj

Ben de Lenovo aldım.Y50 model bide gaming laptop diyorlar.Yüksek performansda şarja takılı bir biçimde altta buz gibi fan olmasına rağmen minecraft gib düşük piksel bir oyunda 30 fps alıyorum.İade etmke istiyorum.Mümkün mü?

Hiç bir oyunu açmıyor makine ve gayet güzel kullandım bilgisayarımı.

Böyle terbiyesizlik olmaz ama...

4000 lira verdim güzel performans alayım diye eski bilgisayarım 4 gb ram 2 gb ekran kartı Nvidia g forve 750 bilgisayar BattleField 4 60 fps bu lenovo minecraft 30 fps olmaz ama böyle

berkayasa
25-05-2015, 22:22   |  #40  
Taze Üye
3 mesaj

Bende zamanında Lenovo y50 aldım.Yaklaşık 3 ay oldu.Şarja takmadan oynadğımda Minecraft gibi basit bir oyunda 20 fps aldım şarja takarsam düzelir dedim 30 fps oldu gta san 50 fps ve gerçekten mükemmel baktım bilgiayara zaten bilgisayar mühendisli okuyorum.

Böyle terbiyesizlik yok 4000 lira para verip en dandik oyunda bile 30 fps almak.Ben  iade etmek istersem olurmu veya sorunumu nasıl çözebilirim

Sertaç Dinç
06-11-2015, 20:05   |  #41  
Taze Üye
1 mesaj

11 ay önce aldığım lenovo z510 i7 dizüstü bilgisayarımın bataryası zayıflamadan aniden sıfırlandı. Garanti belgeme baktım 2 yıl pil garantisi vardır yazıyor. hepsiburada.com aracılığıyla mecidiyeköy lenovo teknik servisine verdim ve garanti belgemi yok sayarak bana 250 tl pil değiştirme faturası çıkardılar. Lenovo almadan önce bu hukuksuzluğu bilmenizi istiyorum pil ömrü çok düşük. keşke 250 tl daha fazla verip asus toshiba alsaydım. Siz siz olun lenovo almayın aldırmayın. garanti belgemi gösteriyorum. bu hukuksuzluk karşısında nereye başvurabiilirim?

ttbpc
09-11-2015, 15:42   |  #42  
ttbpc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 146
1,447 mesaj

pili çıkar aygıt yöneticisinden pil sürücüsünü kaldır ardından bilgisayarı kapat pili tak aç pil sürücüsü yüklenecek ardından sorun çözülebilir bunu da dene ama önce sistem geri yükleme noktası oluştur

TrollComp
09-11-2015, 17:46   |  #43  
Taze Üye
7 mesaj

www.facebook.com/trollcomputer ' den bize mesaj atabilirsin.

Kardeşim lenovo displiği var bizde bugune kadarda sayısını yazamayacağımız kadar çok lenovo ürün sattık.

Ve emin ol bugüne kadar hiç şikayet gelmedi.

Ve sorununun gerçekten halledilmesini istiyorsan veya problemin varsa verdiğim facebook sayfasından mesaj at ilgilenelim.

Zehra omur
01-03-2017, 16:23   |  #44  
Taze Üye
5 mesaj

Benim de tabletim Lenovo ben aldım 1-2 ay sonra birden kapandı açtım kendi kendine uygulama yüklemiş ve silinmiyor kaç kez sıfırladım olmuyor tamire verdim yapamamışlar ben bu tableti yurtdışında yaşarken almıştım ve garantisini bulamıyorum bu yüzden servisede veremedim şuan tabletim bozuk öylece duruyor

verikurtarma06
28-03-2017, 10:24   |  #45  
Üye
61 mesaj

Ankara profesyonel Laptop Tamiri  Saraç Bilişim olarak laptop tamir işlemlerini garantili ve uygun fiyatlar ile yapmaktayız.   http://www.laptoptamiriankara.net/    daha fazla bilgi için Tel: 431 01 44  Acil tel 0533 607 43 45