ben dergiyi 2.5 senedir her sayısını alıyorum.Amacım kendimi övmek değil.Asıl konu bu kadar süredir aldığım derginin tasarımını hemen alışamayacağım sekilde değiştirmeniz.Eskiden yazılımla ilgili bir yazı aradıgımda yeşil görünen bölümlere bakarak hemencik aradığımı buluyordum.Şimdi bayagı karısık duruyor derginin içeriği bana.Keske derginin yanında DVD vermeye baslayarak yaptıgınız yeniliği benim gözümde böyle bir tasarımla kötüleştirmeseydiniz.Bu durum beni dergiyi almaktan soğutuyor.
...KESKE YAPMASAYDINIZ...
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
112 mesaj
Bence yeniliklere sürekli açık olmalıyız.
CHIP Editör
136 mesaj
Eski tasarıma alıştığınız için yenisini biraz yadırgamanız normal. Her tasarım değişikliğinden sonra böyle bir his oluşur. Ancak kısa sürede yenisine de alışacaksınız ve size eskisinden daha iyi gelmeye başlayacak. Güvenin bize :)
Taze Üye
5 mesaj
Gökhun beye bende katılıyorum. Özellikle Chip sınıfında başı götürüyor ve bulunması zor olan ilklere imza atıyor. baştan aşağı değişim gerçekten güzel olmuş. buna başka ne denebilir ki!...
Taze Üye
12 mesaj
Ve dergi oldukça kalın. Dolu dolu. Tebrik etmek lazım.