klasörlerimi kes yapıştır yaparken bana bu sistem dosyasını taşımak istediğinizden eminmisiniz diye soruyor.
evet diyorum ki bu taşıdığım klasör sistem dosyası falan değil , tayınca içindeki herşey yok oluyor sadece klasör taşınıyor. ne yapmalıyım ?
kes/yapıştır
Merhaba
Dosyalarınızı kopyalamak için Kopyala-Yapıştır yapmalısınız.Kes-yapıştır derseniz dosyayı kopyaladığınız yerden silersiniz.Başka bir yere taşırsınız.
biliyorum taşımak istiyorum ama taşıyamıyorum zaten
bunun nedeni ne olabilir xp ayarları falan olabilirmi dosya klasör ayarları mesela ?
hayır içinde sadece resim var her dosya için aynı şeyi yapıyor.
hangi dosyayı taşırsam taşıyayım aynı şeyi yapıyor. sanırım format atmam gerekiyor öylemi
Bu soruna genelde dosyalar için oluşturulan thumbs.db dosyaları neden olur. Bunu önlemek için Windows Gezgini/ Klasör Seçenekleri/ Görünüm kartında Korunan İşletim Sistemi Dosyalarını Gizle seçeneğini aktif yapman yeterli olacaktır.
bu söylediğin seçenek zaten işaretliydi . yeniden kaldırıp işaretledim fakat hala aynı :(
Arkadaşım bi program var belki biliyorsundur ismi Unlocker.Program dosyanın bağlantılarını gösteriyor bi bak explorer la falan alakası var mı ? link bu http://www.pchayat.com/program-a ... 2627-----inndir.htm
sadece bir klasörde olmuyorki bütün klasörlerde aynı şey oluyor
diyelimki A adında bir klasör açtım içinede B adında bir klasör açtım ve bu B'ye bir film koydum hepsi içiçe olmuş oldu daha sonra bu A adlı klasörü bir yere taşımaya kalktığımda içindeki herşey yok oluyor .