Msconfig'de başlatmada Keyboard Inf. diye birşey gördüm bu nedir ?
Keyboard Inf. Nedir ?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj
A4Tech yada Logitechin yazılımlarını kurunca geliyor o.Virüs değil :D İster kapa ister aç.
konumdan Roaming/ macromedia / msdn.exe yazıyor . Combofixle tarattım. Qoobox'ki dosyaları sildim hala duruyor ne yapmam lazım ?Virüs denilince neden combofixe salak gibi sarılıyorsunuz kim öğretiyor bunları sizlere onun yapabileceği bişey yok. Virüsü dağıtmakdan ve bilgisayara zarar vermekden başka biey yapmaz bilmeyene.
Antivirüsler varken gidip işe yaramaz küçük programları deniyorsunuz sonra hacklenince neden oldu vs diye etrafa koşturuyorsunuz. Sahte klavye driveri yükleyip her bastığın tuşu belkide alıyorlar haberin yok şimdi daha beter etmiş durumdasın combofixi kullandın diye.
Format at kısa çözümü sevdiğin için formatıda seversin heralde.
Yıllanmış Üye
2,471 mesaj
Yalan mı söylüyoz.A4Techin 8 in click utilityi indir görürsün.Mdsn.exeyi bilmiyorum.Ama yanında bir açıklama vardır arkadaş yazsa.Kanıt nerede, mdsn.exe olan ve keyboard.inf başlangıçda daha görmedim bir program veya driverde.!!
Araştırmalarım sonucu msdn.exe bir malware.Ama keyboard.inf değil.
Yıllanmış Üye
2,471 mesaj
Yıllanmış Üye
2,471 mesaj
Yıllanmış Üye
2,471 mesaj
Combofix kullanmama bir ton laf etmişsiniz sanki ben bilmiyorum f-secure , kaspersky , security essentials gibi programlarla taradım bulamadılar bende en son combofixle taradım.
Yok ben direk combofix kullanmayın anlamında söyledim.Combofix windowstaki erişimi engellendi sıkıntılarını çözebildiğini gözlemledim ama onun dışında pek bir şey yapmıyor.Hatta çalışan makineleri bozduğu bile oluyor.