Arkadaşlar bu site şu an itibariyle sorunsuz çalışıyor mu.Ben ulaşamıyorum.Sorun aşırı yoğunluk mu?
keyodemeleri.com
hayır sorun var bence isim listesi de cıkmıyor ....icra geldi keylere verdiklerini geri aldılar o yüzden isimlistesi ne gerek duymamişlarr....
Sabahtan beri aralıklarla bakıyorum site görüntülenemiyor diyor esas sorun öğlen babam geldimi beni beceriksizlikle suçlayacak:D
Coşkun OLCASabahtan beri aralıklarla bakıyorum site görüntülenemiyor diyor esas sorun öğlen babam geldimi beni beceriksizlikle suçlayacak:aynen beni de
bakıyoruz da boş yanii dediğim gibi icra alıcakmış hepsinii...bır yerden veren bır yerden alan devlett...
ben sorgulama alanına kadar girmeyi başardım. ama sql leri tıkandı... :D
yinebenben sorgulama alanına kadar girmeyi başardım. ama sql leri tıkandı... :BEN sitenin ne renk olduğunu bile görmedim...
sorun cozuldu arkadaslar. .pdf formatında zaten hazırlanıp inet kullanıcılarna sunuldu ;) ilgili kaynak icin sitede arama yapmanz yeterli
zaten bu beklenirdi bizimkilerdende. maşallah öss sonucuna bakıyoz sanki.
babam beni beceremiyorsun diye biraz kizacak gibi oldu ama .sonra haberlerde duyunca anladi:)
bizimki ne zamandır 1.000 liraya yakın alırım diyodu. ismi bile yok listede. ne zoruma gitti bilemezsiniz. senden kessinler parayı alsınlar yesinler bitirsinler, şimdi ise koca bir 0. var mı böyle bir durumda olan.