Beyler sizce Killzone 3 mü Black ops mu yoksa Crysis 2 mi PS3 de zevkle oynanır yorumları bekliyorum
Kiilzone 3 mü Black Ops mu Crysis 2 mi? Ps3 e göre
Bende orjinal Crysis 2 var; yani Online da oynayabildiğim için biliyorum ki inanılmaz bi' oyun, süper ötesi gerçekten.
Killzone 3'ü tavsiye etmem; ama BlackOps'u Multiplayer olarak oynayamadığım için yorum yapmak istemiyorum onun hakkında.
Bence Crysis 2 almalısın :) Hem herşey Türkçe konuşmalar da dahil, grafikler şu ana kadar gördüğüm en iyi grafiklerdi, olağanüstü diyebilirim gerçekten. Mükemmek grafikler :) Bir de Crysis Warhead gibi uyduruk bi' senaryosu da yok, senaryosu beni gerçekten etkiledi. Tek eksisi olarak şunu söyleyebilirim; yapay zeka (hele bi de zorluk kısmını kolay filan şeçersen) gerçekten gerizekalı gibi hareketler yapıyor bazen. Bazen de çok akıllı davranıyor, inanamıyorsun. Yani yapay zekaya biraz sorunlu diyebilirim oyunun bazı yerleri için :(
Bunun haricinde Crysis 2, 10 üzerinden en az 9,5 hakedicek bi oyun olmuş; almanı tavsiye ediyorum :)
Bence Crysis 2 arkadaşım. Çünkü hem single player modu güzel hemde online ortamda hilesiz oyun olarak takılırsın. Black Ops onlinede çok hack war. E son günlerde sony'nin ne halde olduğunu duymuşsundur. Killzone 3 aldım ve pişmanım çünkü günde (son zamanlarda) 1-3 saat server'a bağlanmmıyor :(