Arkadaşlar şu linkteki gibi bir kılıf buldum. Bana yeterli gelir mi bilmiyorum. Spor yaptığımdan dolayı telefon cebimde rahat durmuyor. Nereye koysam düşüyor. Bu kılıf işimi görür mü? Farklı bir kılıf öneriniz olur mu?
Kılıf Sorunsalı Hangi kılıf?
Ben gittigidiyordan 0.3 mm şeffaf kılıf aldım ve nereye düşerse düşsün kenarlarını kapladığı için koruma sağlıyor. Aldığım kılıfın yanında ekran koruması da gelmişti ve sadece 25 lira tuttu. Bu kadar para ödeyip telefonun güzelliğini yok eden kılıflar almanı önermem. Hangi spor dalıyla ilgileniyorsun? Dağcılık gibi zor koşullarda telefonu kullanmanı gerektiren sporlarsa tabi böyle bir şey alabilirsin.
Kılıf gayet güzel duruyor fakat o kadar para vermene veya o kadar kalın bir kılıf almana gerek yok. Silikon bir kılıf almalısın mutlaka. cebinde daha rahat duracaktır. http://www.geekbuying.com Bu siteden ben bir çok kez sipariş verdim. İngilizcen biraz iyiyse kolaylıkla sipariş verebilirsin. Özellikle Türkiye'de 100tl ye alacağın bir kılıfı buradan yaklaşık 10 dolara alabiliyorsun. Üstelik 15 dolar üzerinde sipariş verirsen kargo ücretsiz oluyor.