hayatım boyunca devamlı diyetlerin peşinde koştum. çok kilolu olmadım ama istediğim kiloya hayatım boyunca inemedim. yaklaştığım zamanlar oldu ama bunlar da çok kısa sürdü. günde 5 öğün sporla adam akıllı rejimler hep beni ağlattı. geceleri açlıktan uyuyamıyordum, psikolojim bozuluyordu. kendimi begenmiyordum ve çevreme de zehir ediyordum hayatı. hep 58kg civarlarında gezdim. ama incecik söyle fıstık gibi olabilmem için 50 kiloya kadar düşmem gerekiyor. en son 1 ay önce 62'ye kadar çıktım. tam 3 kere rejime başlayıp, ağlaya ağlaya bozdum. tatlı istiyordum hep, açlıktan uyuyamıyor,sabaha kadar beklıyordum ve defalarca tartılıyordum. dışarıya çıkmıyordum çünkü bacaklarımı kalın buluyor yüzümü boğa gibi goruyordum. ve bu 3 kere başlayıp bozmam 3 haftayı buldu. 3 hafta sonunda ölçüme gittiğimde zaten yüksek olan yağ oranım acayip derecede artmış vucudumu yağlandırmıstım.
inanın protein agırlıklı beslenmeyi, temiz karbonhidrat almam gerektiğini, bilmem gereken doğru şeylerin hepsini biliyordum ama asla uygulayamıyordum. bana uymuyordu, olmuyordu. bu yıllardır boyle içimde ukte bir konudur.
buarada kilo vermeyi ne kadar çok istesemde hiç ilaç almayı yan faktörleri kullanmayı düşünmedim. hayatım boyunca her konuda olduğu gibi bu konuda da kontrolluydum.
10 gün önce bir arkadaş grubum var onlarla görüştük. içimizden biri bir ayda 4.5 kilo verdiğini anlattı 4 kilosu yağdan olmak üzere. diğer yanımızdaki arkadaşlarımızdan biri önermiş. ikisi de anlatıyor dinliyorum ama içim buruk. ne güzel kilo vermişler, yüz hatları bile değişmiş, kıvrımları ortaya çıkmış diye içimden geçiriyorum kıskançlıkla.
bir üründen bahsediyorlar ama nasıl olsa kullanmayacagım için cok vermıyorum kendimi. prenet diye bir ürün. işte bu anlatıyor falan derken neden bunu kullanmaya ihtiyaç duydun ki dıyorum sağlıksız olabilir diye. çok arastırmıs, kotu olan hıcbır tarafını bulamamış. cok acıkıyordum, uyku tutmuyordu rejimlerde diyince bende bir aydınlanma oldu. açtım kulaklarımı ee anlat sonra demeye başladım.
işte prenet diye bir ürün eczanelerde, eczacı kontrolünde alınan birşey bu. içinde mineraller, vitaminler bir öğünde alman gereken bütün zart zurt bulunan süt ile karıştırılıp içilen milkshake tadının aynısı olan bir ürün. herbalife falan sakın karıştırmayın cunku bu eczaneden edinilebilecek bir urun. öyle her işsizin yüzde oranla kazanç sağladığı bir zincirin halkası falan değil. bu arada bunu bana öneren arkadaşımda diş doktoru. araştıran eden bir tip. sağlık bakanlığından onaylı, gdosuz falanmış. bide tatlı krizlerine giren biri olarak milkshake falan dedi, acayip tok tutuyo diyince ben acayip gaza geldim.
geçen hafta aldım bu ürünü. eczacı kontrol yaptı ölçüm fln, değerlerime baktı. olayı anlattı bana. bende size anlatıyorum.
bir kutu var işte start adını vermişler buna. önce iki gün detoks yaptırıyorlar bununla. ödemi atıyosun. daha sonra esas olaya başlanıyor basic diye bir kutuyla. bunu yarım yağlı süt ile karıştırıyosun dostum iki ölçek. bide sana shaker veriyolar. anam ben bunu bi içtim. nasıl güzel lan nasıl. ne mutlu oldum, gözüm doldu böyle sevinçten. o an yaparım lan ben bu işi dedim. ben normalde de bu tadı hissetmek için bozuyodum rejimlerimi zaten. 3 öğün öneriyorlar kilo verme dönemi için. haftada 1 kilo diyor eczacı en fazla. neyse işte 2 öğün bu shake ile besleniyosun diğer öğünde genelde öğle olmasını tavsiye etti bana 600 kalorilik yemek yiyeceksin dedi. ara öğün yok. zaten bu shake denen milkshakemsi şeyi bi içiyosun benim gibi dürümü lahmacuna saran bir insan olarak ben bile açlık falan hissetmiyorum.
8 gün oldu bugun başlayalı. 2 haftada bir olcum alıyorlar senden. ama ben dayanamadım tartıldım 1.5 kilo gitmiş ödemle birlikte. 8 gundur hayvan gibi arastırıyorum kotu bırseyini bulan bilen varsa yeşillendirsin. regl olacaktım ilk detoks zamanında. ki binlerce rejim ve detoks gırısımımın hepsinde regl sorunu yasardım. bunda reglde oldum.
ben bu sefer kilo vereceğime çok inandım. istediğim o fiziğe ulaşacağım hevesiyle uyuyamıyorum şimdide amk.
çünkü aç değilim. uyuyorum olum mis gibi hayallere dalmadığımda. inceliyorum, hissediyorum.
benim gibi bu kadar boka batan varsa bana umut oldu size de olsun.
ama benim gibi iradesiz değilseniz, yiyin yeşilliğinizi, proteininizi yapın sporunuzu misler gibi verin kilonuzu. hiç bulaşmayın.