239.9
302.5
311.3
296.2
296.6
305.8
302
323.5
küçük farkla da olsa öndeyim:D
239.9
302.5
311.3
296.2
296.6
305.8
302
323.5
küçük farkla da olsa öndeyim:D
yarım saattir ugrasıyom yok 320'yi yaptım bir kere ustune cıkamıyorum :(
Tuncab'ın ellerinden öperim.Senseyim bize anlat bu işin sırrını :D
323.4 1 farkla :) yaw fena bağımlılık yaptı...:D
309 da kalakaldım :)
lazrailefsanesiyarım saattir ugrasıyom yok 320'yi yaptım bir kere ustune cıkamıyorum :(lazrail 323.5 i yapan benim, tuncab kaç yaptığını bile söylemedi daha :DTuncab'ın ellerinden öperim.Senseyim bize anlat bu işin sırrını :
Hadi buyurun geçin bakalım..(Fazla sevinme diyen olmuştu..)
926,2
Bu kadar uzağa atınca kafa göz dağılıyor tabi penguenin..:))
CU_GS7Hadi buyurun geçin bakalım.Yaw sabah aksam bununla ugrastıgınıza inanmaya başlayacam.Tebrikler valla.
926,2
Bu kadar uzağa atınca kafa göz dağılıyor tabi penguenin..:))Ben daha oynamıyom arkadas insanlar fantazi yapmaya başladı bunda
Hocam n'aaptın zavallı hayvana yazık yazık cık cık cık...Yapılırmı bu yaa...(üstad büyüksün bea)
320.5'i geçemedim gitti
CU_GS7Hadi buyurun geçin bakalım..(Fazla sevinme diyen olmuştu..)evet bizzat ben demiştim.
926,2
Bu kadar uzağa atınca kafa göz dağılıyor tabi penguenin..:))lazrailefsanesiBiraz yarış havası olunca uğraşıyor insan ister istemez; ama sıkıldım artık...CU_GS7Hadi buyurun geçin bakalım.Yaw sabah aksam bununla ugrastıgınıza inanmaya başlayacam.Tebrikler valla.
926,2
Bu kadar uzağa atınca kafa göz dağılıyor tabi penguenin..:))Ben daha oynamıyom arkadas insanlar fantazi yapmaya başladı bunda
CU_GS7Hadi buyurun geçin bakalım..(Fazla sevinme diyen olmuştu..)Hey maşşallah. Nasıl yaptın yaw?
926,2
Bu kadar uzağa atınca kafa göz dağılıyor tabi penguenin..:))
CU_GS7'nin oynadığı oyun farklı modlu bir penguen oyunu.daha bir çok farklı versiyonları mevcuttur.fakat arkadaşımızın ilk verdiği linkteki oyunda bunu yapman mümkün değil:) diğer oyunlar için google a yetisports yazarak bir çok sonuca ulaşabilirsiniz.
cursedCU_GS7'nin oynadığı oyun farklı modlu bir penguen oyunu.daha bir çok farklı versiyonları mevcuttur.fakat arkadaşımızın ilk verdiği linkteki oyunda bunu yapman mümkün değil:) diğer oyunlar için google a yetisports yazarak bir çok sonuca ulaşabilirsiniz.Hehe..
1 "dedektif" çıkar mı diyordum..:))
cursed'a yakalandık..Hehe..
ilkinde 195 dimdik cakildim .en yuksek skor 319.1 rekor puhapuhapuha
cursedCU_GS7'nin oynadığı oyun farklı modlu bir penguen oyunu.daha bir çok farklı versiyonları mevcuttur.fakat arkadaşımızın ilk verdiği linkteki oyunda bunu yapman mümkün değil:) diğer oyunlar için google a yetisports yazarak bir çok sonuca ulaşabilirsiniz.aferin cursed, işte bu. :)