Kingston 4 gb ddr3 1333 mhz ramım var alalı 1 ay oldu fakat suan görüntü vermiyor arıza tespitinde ramdan oldugu belli oldu fakat faturasını kaybettim ve garanti kagıdını da araştırma yaptığımda ömür boyu garantili olduğunu söylediler siteden doğrulama filan yaptım acaba garanti ürünlerini nereye göndericez ve kimle irtibata geçicez bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Kingston Garanti için bilgi (ACİL)
Kingston 4 gb ddr3 1333 mhz ramım var alalı 1 ay oldu fakat suan görüntü vermiyor arıza tespitinde ramdan oldugu belli oldu fakat faturasını kaybettim ve garanti kagıdını da araştırma yaptığımda ömür boyu garantili olduğunu söylediler siteden doğrulama filan yaptım acaba garanti ürünlerini nereye göndericez ve kimle irtibata geçicez bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekküNereden aldıysan temasa geç yardımcı olmaları lazım. Görüntü sebebi bellekden olduğundan eminmisin?
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 2
36 mesaj
evet eminim 2 adet bilgisayarım var 8 gb diğerindeki onu takıyorum görüntü veriyor aldığım yerde kendi çalıştığım dükkan ordada bulamadım satın aldığımız firmadanda ses çıkmadı bir bilgileri yok
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 23
516 mesaj
Kingston 4 gb ddr3 1333 mhz ramım var alalı 1 ay oldu fakat suan görüntü vermiyor arıza tespitinde ramdan oldugu belli oldu fakat faturasını kaybettim ve garanti kagıdını da araştırma yaptığımda ömür boyu garantili olduğunu söylediler siteden doğrulama filan yaptım acaba garanti ürünlerini nereye göndericez ve kimle irtibata geçicez bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekküürünü aldığın yere başvur faturanın 1 örneğini yada aslı giidirini iste VEREMEYİZ DİYEMEZLER VERMELERİ ZORUNLUDUR, hiçbir şekilde minnet etmenize bugün git yarın gel derlerse şimdi istiyorum diyin o örneği size verme mecburiyetlerı var ;
kolay gelsin