Arkadaşlar Kingston'un her sene düzenlediği Flash bellek yarışması var.. Site de reklamını görünce dedim bende bir katılayım.. Basit bir çizim yaptım ancak biliyorum ki maksat çizimin güzelliği değil ne kadar çok oy alacağı. Sonuçta iyi olan çizim yine oyu kapacak elbette Neyse bende katıldım yarışmaya ancak işim gereği o kadarda aklıma esen iyi bir tasarım oluşturamadım. Yinede katılmakta yarar var diyerek katıldım. Oylama bugün başladı ve baktım ki yaptığım tasarım başka birçok tasarıma göre fena sayılmazdı. Ancak bu durumda oy toplamaya ihtiyacım olacaktı. İşte bu durumda burası aklıma geldi ilk. Şimdi sizden tek bir ricam olucak sadece oy vermeniz.. Tabiki oy verenlerede bir şans durumu söz konusu, Eğer 1. seçilene oy veren olursa onlarda 8 gb flash disk kazanacaklar.. Burada başka katılan arkadaş varmı bilmiyorum ama eğer benim yaptığım tasarıma birlikte oy verebilirsek bu sayede hepimiz kazanabiliriz. Öteki türlü kimin 1. olacağını olacağını bilemeyeceğimiz için en azından oylarınız tek bir yerde toplanır ve ancak bu sayede hep beraber birşeyler kazanabileceğimizi düşünüyorum...
Arkadaşlar yarışmada oylama için herkese özel bir lik mevcut değil o yüzden bütün galeriden tasarımları görerek oy vermeniz mümkün olabiliyor ancak. Bu yüzden ben size benim tasarımı tanıyabilmeniz için bunları veriyorum..
Oylama sayfasıda burada..
http://www.kingston.com/turkey/usbdesign/voting.asp
Kaybedilecek hiçbir şey yok, Kazanmak varken! Oy veren herkese şimdiden sonsuz teşekkürler...