Kırlangıc Yavrusu

Sagolera
18-07-2009, 02:13   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
806 mesaj

Arkadaşlar hayvanlardan özellikle kuşlardananlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum.Evimizin önüne kırlangıç yavrusu düştü.Tam uçmayı bılmıyor.Babamlar yuvasına sokmaya calıstı fakat gırmedı.Bız de ustu acık kutu yapıp ıcıne koyduk.Yarından ıtıbaren ne yapmam gerekır.Evde beslenir mi ne yer ne içer?Yoksa bir veterınere falan mı gotureım.Yardımlarınızı beklıyorum.Tşekkürler.

RuyaMasteR
18-07-2009, 02:58   |  #2  
RuyaMasteR avatarı
Üye
73 mesaj

Veterinere götür en garantisi.

kopuKÇocuk
18-07-2009, 08:15   |  #3  
Yıllanmış Üye
970 mesaj

çıkma ihtimalin varsa ağaca çıkıp yuvasına koy koyamam dersende evde besle normal kuş yemlerini yer ben serçeye yedirmiştim

zrgnlr04
18-07-2009, 08:46   |  #4  
Yıllanmış Üye
977 mesaj

benim de balkonda yuvaları vardı,temizlikçi kadın kırmış atmış.Gerçi o da haklı balkonu acaip kirletiyorlardı,bir de dediğin gibi yavruları yuvadan düşüyordu.Dikkat et kendi başına yuvaya çıkma,yüksekde olur düşersin.Sakat kalma olasılığı var.Kendin besle,nette araştır oku,veya kitap satın al.Sanırım veterinerlik veya kuşculuk ile ilg.özel siteler vardır.Bakmak lazım.

Sagolera
18-07-2009, 16:20   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
806 mesaj

Teşekkürler arkadaşlar da tam ucamamasına rağmen bu sabah koyduum kutudan cıkıp pencereden uctu gıttı baktım goremedım kusu herhalde havalandı kactı gıttı.

Alıntı: zrgnlr04  
benim de balkonda yuvaları vardı,temizlikçi kadın kırmış atmış.Gerçi o da haklı balkonu acaip kirletiyorlardı,bir de dediğin gibi yavruları yuvadan düşüyordu.Dikkat et kendi başına yuvaya çıkma,yüksekde olur düşersin.Sakat kalma olasılığı var.Kendin besle,nette araştır oku,veya kitap satın al.Sanırım veterinerlik veya kuşculuk ile ilg.özel siteler vardır.Bakmak lazım.
Arkadaşım temizlıkcı kadın kırmıs dıosun ya bısı soleım onun yuvasını bozanın yuvası yıkılır derler.Temmızlıkcının yuvası yıkılmadı mı?Gerceklik payı var mı bılmıyorum ama temızlıkcı hıc mı dusunmemıs bole bıseyı :):):):)

zrgnlr04
18-07-2009, 17:05   |  #6  
Yıllanmış Üye
977 mesaj

hmm kocası çok hasta,belki de haklısın.

Sagolera
18-07-2009, 17:25   |  #7  
OP Yıllanmış Üye
806 mesaj
Alıntı: zrgnlr04  
hmm kocası çok hasta,belki de haklısın.
Gecmıs olsun ama sız sız olun asla baskasının yuvasına zarar vermeyın derım ben.Gun gelır sızınde yuvanız yıkılır mutsuz olursunuz......Düşmez kalkmaz bir ALLAH'tır Uyan!!!!!!Alıntı:Sagopa kajmer :):):)
çok doğru bir söz.