Şöyle bir sorum var:
Benim bilgisayarım çok insanın kullandığı bir bilgisayar.Fakat ben her zaman bilgisayarımın başında değilim.Diyelim ki Kis bir zararlı buldu istiyorum ki zararlıyı bulduğunda bir pencere ile ne yapılacağını sormasın kendisi otomatik temizlesin.Temizleme mümkün değilse silsin.Bunun ayarı var mı?
Bu önemli çünkü kardeşlerim acemi ve kis zararlı buldumu rasgele bir şey yapacaklar.Eğer kis de böyle bir seçenek yoksa avira yada eset e dönücem.Çünkü onlarda vardı ve nasıl yapacağımı biliyordum.
Son olarak formda bu yazıları yazarken nasıl resim ekliyorsunuz bunu bulamadım.
Kis 2009 ile ilgili bir soru
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
128 mesaj
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
Koruma seneklerinde ayarlara girerseniz eylem seçeneği olduğunu göreceksiniz. Bu seçenekte temizle, ve temizlenemiyorsa sil seçenekleri var ikisinide seçili hale getirin.Bunu tüm koruma bileşenlerinde uygulayın.
Son Düzenleme: khramn ~ 02 Temmuz 2008 00:42
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
320 mesaj
Teşekkürler arkadaşlar istediğim ayarları yaptım.Yalnız otomatik temizle ,temizle olmazsa sil i seçiminde "Do not prompt" gibi bir ifade var bu acele etme demek değil mi?İnsanı yanıltmaya müsait yani ne demek istediğini anlıyamıyorsun.
Bir sorum daha olucak Kis in antispyware koruması sizce yeterli mi?Çok iyi olması gerekmiyor vasat olmasın yeter.
Bu arada ben matalien im iki tane kullanıcı adım var.
Son Düzenleme: MatematikCanavarı ~ 02 Temmuz 2008 12:23